притисни ентер »

18 Деца кои секојдневно го тестираат трпението на своите родители
18 Деца кои секојдневно го тестираат трпението на своите родители

18 Деца кои секојдневно го тестираат трпението на своите родители

Да се ​​биде родител не значи само да можеш да менуваш пелени, да ги провериш домашните задачи или да му ја читаш истата книга на вашето дете по 101 пат. Мајките и татковците треба само да имаат смиреност на тибетски монах, неисцрпно трпение и да бидат подготвени за секакви непредвидливи ситуации. „Ќерка ми се прикраде зад мене“. „Моите деца направија