притисни ентер »

Друштвото за влез во Куќата на славните во 2020 е мало, но одбрано
Друштвото за влез во Куќата на славните во 2020 е мало, но одбрано

Друштвото за влез во Куќата на славните во 2020 е мало, но одбрано

Меѓу финалистите кои може да се најдат во Класата 2020 е и покојниот Коби Брајант. Коби Брајант, Тим Данкан и Кевин Гарнет, се меѓу имињата кои годинава може да влезат во кошаркарската Куќа на славните која се наоѓа во Спрингфилд. Објавени се само осум финалисти, што е помалку од вообичаеното, а на неодамна загинатиот Брајант му се прави чест, бидејќи