притисни ентер »

Ќерката на славниот музичар: Татко ми е чудовиште
Ќерката на славниот музичар: Татко ми е чудовиште

Ќерката на славниот музичар: Татко ми е чудовиште

По неодамнешното претставување на документарец за раперот Ар Кели и сексуалното злоставување на жени и девојчиња од негова страна, ќерката на музичарот објави порака на Instagram, во која изјави жалење за сите негови жртви. Во долгата порака Буку Аби, нејзиното вистинско име е Џоен Кели, вели дека се чувствува страшно понижена откако ги дознала фактите

Ќерката на славниот музичар: Татко ми е чудовиште

Ќерката на славниот музичар: Татко ми е чудовиште

По неодамнешното претставување на документарец за раперот Ар Кели и сексуалното злоставување на жени и девојчиња од негова страна, ќерката на музичарот објави порака на Instagram, во која изјави жалење за сите негови жртви. Во долгата порака Буку Аби, нејзиното вистинско име е Џоен Кели, вели дека се чувствува страшно понижена откако ги дознала фактите

Ќерката на славниот рапер: Татко ми е чудовиште

Ќерката на славниот рапер: Татко ми е чудовиште

По неодамнешното претставување на документарец за раперот Ар Кели и сексуалното злоставување на жени и девојчиња од негова страна, ќерката на музичарот објави порака на Instagram, во која изјави жалење за сите негови жртви. Во долгата порака Буку Аби, нејзиното вистинско име е Џоен Кели, вели дека се чувствува страшно понижена откако ги дознала фактите

Проговоре ќерката на славниот рапер: Тој е монструм!

Проговоре ќерката на славниот рапер: Тој е монструм!

Проговоре ќерката на славниот рапер: Тој е монструм! Откако се појави новата документарна серија за славниот американски рапер “Surviving R. Kelly”, за односот со својот татко проговорела и неговата ќерка. Буку Аби (чие вистинско име е Џоан Кели), на Инстаграм објаснила зошто досега не проговорела во јавноста. Таа напишала дека не зборувала за својот

Проговорела ќерката на славниот рапер: “Тој е монструм”

Проговорела ќерката на славниот рапер: “Тој е монструм”

Откако се појави новата документарна серија за славниот американски рапер “Surviving R. Kelly”, за односот со својот татко проговорела и неговата ќерка. Буку Аби (чие вистинско име е Џоан Кели), на Инстаграм објаснила зошто досега не проговорела во јавноста. Таа напишала дека не зборувала за својот татко поради својот мир и емоционалната состојба.