притисни ентер »

Пиј вода и ќе се отрезниш!
Пиј вода и ќе се отрезниш!

Пиј вода и ќе се отрезниш!

Навистина делува, само има еден друг проблем… Како? Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Африканска улична забава за возрасни

Африканска улична забава за возрасни

Човекот има импровизирани кукли кои ги управува со нозете, а во исто време им пее и тропа со раката. Камасутрата никогаш не изгледала посмешно :). Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави

Скокањето од мост во река никогаш не било посмешно

Скокањето од мост во река никогаш не било посмешно

100-килашот не се плаши да скокне со главата надолу, колку и да им изгледа тоа опасно на другите. Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Рибарот се враќа дома после зимско ловење на замрзнатото езеро, како што е ред

Рибарот се враќа дома после зимско ловење на замрзнатото езеро, како што е ред

Бидејќи времето е студено, човекот морал да се загрева некако. Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.