притисни ентер »

Американски државни службеници бараат донации
Американски државни службеници бараат донации

Американски државни службеници бараат донации

„Јас сум Томислав Тунтев, државен службеник, ве молам дајте некој денар за да се избутка месецов“. Вакви и слични апели ќе читавме да беа вработени во американската федерална влада која по наредба на Трамп од декември е на принуден и неплатен одмор. За жал, немаме ние среќа да гледаме таков сеир. Околу 1.000 кампањи за собирање доброволни донации се