притисни ентер »

Сите му завидуваат на претседателот: Првата дама на Аргентина ја засени Меланија Трамп
Сите му завидуваат на претседателот: Првата дама на Аргентина ја засени Меланија Трамп

Сите му завидуваат на претседателот: Првата дама на Аргентина ја засени Меланија Трамп

На Самитот G20 во Буенос Аирес, првата дама на САД, Меланија Трамп се сретна со сопругата на аргентинскиот претседател, Јулијана Авада. Сопругата на аргентинскиот претседател има 43 години, а американскиот магазин „Вог“ ја спореди Авада како современа верзија на Џеки Кенеди. Има завршено на Оксфорд, а неколку години пред да се омажи има работено во

Сите му завидуваат на претседателот: Првата дама на Аргентина ја засени Меланија Трамп, а поради еден детаљ светот се воодушеви

Сите му завидуваат на претседателот: Првата дама на Аргентина ја засени Меланија Трамп, а поради еден детаљ светот се воодушеви

Сите му завидуваат на претседателот: Првата дама на Аргентина ја засени Меланија Трамп, а поради еден детаљ светот се воодушеви (ФОТО) На Самитот G20 во Буенос Аирес, првата дама на САД, Меланија Трамп се сретна со сопругата на аргентинскиот претседател, Јулијана Авада. Сопругата на аргентинскиот претседател има 43 години, а американскиот магазин „Вог“

Сите му завидуваат на претседателот: Првата дама на Аргентина ја засени Меланија Трамп, а поради еден детаљ светот се воодушеви

Сите му завидуваат на претседателот: Првата дама на Аргентина ја засени Меланија Трамп, а поради еден детаљ светот се воодушеви

На Самитот G20 во Буенос Аирес, првата дама на САД, Меланија Трамп се сретна со сопругата на аргентинскиот претседател, Јулијана Авада. Сопругата на аргентинскиот претседател има 43 години, а американскиот магазин „Вог“ ја спореди Авада како современа верзија на Џеки Кенеди. Има завршено на Оксфорд, а неколку години пред да се омажи има работено во

Првата дама на Аргентина има потенцијал да ја засени Меланија Трамп

Првата дама на Аргентина има потенцијал да ја засени Меланија Трамп

Прекрасната Хулијана Авада мами воздишки со своите беспрекорни стајлинзи. Првата дама на Аргентина Хулијана Авада (44) го привлече вниманието на светот со својот моден стил, откако со стајлинзите на неодамнешниот Г20 самит беше рамо до рамо со Меланија Трамп. --> Сопругата на аргентинскиот претседател Маурицио Макри во 2016 година од страна на еден

Таа ја засени Меланија  - сопругата на претседателот е убавица

Таа ја засени Меланија - сопругата на претседателот е убавица

На Самитот G20 во Буенос Аирес, првата дама на САД, Меланија Трамп се сретна со сопругата на агентинскиот претседател, Јулијана Аваде, која ја засени со убавината и стилот. ____________________________________________________________________________

Која е поубава, Меланија Трамп или Хулијана Авада?

Која е поубава, Меланија Трамп или Хулијана Авада?

Лидери од целиот свет се сретнаа во Буенос Аирес по повод самитот Г-20. Политичкиот свет внимателно го следеше секој нивен потег и збор, а модниот свет го насочи вниманието кон нивните партнерки. Најголеми комплименти за стилот добија Меланија Трамп и „домаќинката“ Хулијана Авада. Првата дама на Аргентина ги пречека сопругите на лидерите во градината

Која е поубава, Меланија Трамп или Хулијана Авада?

Која е поубава, Меланија Трамп или Хулијана Авада?

Лидери од целиот свет се сретнаа во Буенос Аирес по повод самитот Г-20. Политичкиот свет внимателно го следеше секој нивен потег и збор, а модниот свет го насочи вниманието кон нивните партнерки. Најголеми комплименти за стилот добија Меланија Трамп и „домаќинката“ Хулијана Авада. Првата дама на Аргентина ги пречека сопругите на лидерите во градината

Меланија Трамп и првата дама на Аргентина блескаа меѓу сопругите на лидерите на самитот Г-20

Меланија Трамп и првата дама на Аргентина блескаа меѓу сопругите на лидерите на самитот Г-20

Лидери од целиот свет се сретнаа во Буенос Аирес по повод самитот Г-20. Политичкиот свет внимателно го следеше секој нивен потег и збор, а модниот свет го насочи вниманието кон нивните партнерки. Најголеми комплименти за стилот добија Меланија Трамп и „домаќинката“ Хулијана Авада. Првата дама на Аргентина ги пречека сопругите на лидерите во градината

Меланија Трамп и првата дама на Аргентина блескаа ...

Меланија Трамп и првата дама на Аргентина блескаа ...

Лидери од целиот свет се сретнаа во Буенос Аирес по повод самитот Г-20. Политичкиот свет внимателно го следеше секој нивен потег и збор, а модниот свет го насочи вниманието кон нивните партнерки. Најголеми комплименти за стилот добија Меланија Трамп и „домаќинката“ Хулијана Авада. Првата дама на Аргентина ги пречека сопругите на лидерите во градината