притисни ентер »

Протест во Ѓорче Петров- Итно да се отстрани дивата депонија
Протест во Ѓорче Петров- Итно да се отстрани дивата депонија

Протест во Ѓорче Петров- Итно да се отстрани дивата депонија

Протест во Ѓорче Петров- Итно да се отстрани дивата депонија Медицински отпад, градежен шут, пластика и мртви животни се фрлаат на само 150 метри од првите куќи во скопско Ново Село и десет метри од реката Лепенец која 30 проценти од скопскиот регион го снабдува со вода за пиење. Граѓаните револтирани од институциите кои само си ја префрлаат топката,

Од 12 часот протест во Ѓорче Петров за депонијата канцер на општината

Од 12 часот протест во Ѓорче Петров за депонијата канцер на општината

Граѓаните на Ѓорче Петров ги повикуваат сите здруженија, граѓански организации и граѓани  денеска да им се приклучат на протестот од 12 часот на влезот на депонијата од страна на Ново Село, ул.„5“, на 100 метри после „Тројка“.Самиот протест ќе се одржи на влезот на депонијата која е најголем загадувач на Ѓорче Петров! НЕ СЕ ДИШЕ!  Да се расчисти комплетно

ПРОТЕСТ ВО ЃОРЧЕ: Да кажеме НЕ на 3500 смртни случаи годишно директно поврзани со аерозагадувањето

ПРОТЕСТ ВО ЃОРЧЕ: Да кажеме НЕ на 3500 смртни случаи годишно директно поврзани со аерозагадувањето

Граѓаните на општина Ѓорче Петров ќе протестираат денес во 12 часот. Ги повикуваат сите здруженија, граѓански организации и граѓани да се приклучат на протестот. -ПРОТЕСТ ! ПРОТЕСТ ! ПРОТЕСТ ! ПРОТЕСТ! САБОТА, 07-МИ ДЕКЕМВРИ, 12 ЧАСОТ. НА ВЛЕЗОТ НА ДЕПОНИЈАТА ОД СТРАНА НА НОВО СЕЛО ул. 5 (100 метри после ”Тројка” – види фото) Ги повикуваме сите здруженија,

ПРОТЕСТ ВО ЃОРЧЕ: Да кажеме НЕ на 3500 смртни случаи годишно директно поврзани со аерозагадувањето

ПРОТЕСТ ВО ЃОРЧЕ: Да кажеме НЕ на 3500 смртни случаи годишно директно поврзани со аерозагадувањето

ПРОТЕСТ ВО ЃОРЧЕ: Да кажеме НЕ на 3500 смртни случаи годишно директно поврзани со аерозагадувањето Граѓаните на општина Ѓорче Петров ќе протестираат денес во 12 часот. Ги повикуваат сите здруженија, граѓански организации и граѓани да се приклучат на протестот. -ПРОТЕСТ ! ПРОТЕСТ ! ПРОТЕСТ ! ПРОТЕСТ! САБОТА, 07-МИ ДЕКЕМВРИ, 12 ЧАСОТ. НА ВЛЕЗОТ НА ДЕПОНИЈАТА

ПРОTECТ ВО ЃОРЧЕ: Да кажеме НЕ на 3500 cмpтни случаи годишно директно поврзани со аерозагадyвањето

ПРОTECТ ВО ЃОРЧЕ: Да кажеме НЕ на 3500 cмpтни случаи годишно директно поврзани со аерозагадyвањето

Граѓаните на општина Ѓорче Петров ќе протестираат денес во 12 часот. Ги повикуваат сите здруженија, граѓански организации и граѓани да се приклучат на протестот. -ПРОТЕСТ ! ПРОТЕСТ ! ПРОТЕСТ ! ПРОТЕСТ! САБОТА, 07-МИ ДЕКЕМВРИ, 12 ЧАСОТ. НА ВЛЕЗОТ НА ДЕПОНИЈАТА ОД СТРАНА НА НОВО СЕЛО ул. 5 (100 метри после ”Тројка” – види фото) Ги повикуваме сите здруженија,

Од 12 часот протест во Ѓорче Петров за депонијата канцер на општината

Од 12 часот протест во Ѓорче Петров за депонијата канцер на општината

Граѓаните на Ѓорче Петров ги повикуваат сите здруженија, граѓански организации и граѓани  денеска да им се приклучат на протестот од 12 часот на влезот на депонијата од страна на Ново Село, ул.„5“, на 100 метри после „Тројка“. Самиот протест ќе се одржи на влезот на депонијата која е најголем загадувач на Ѓорче Петров! НЕ СЕ ДИШЕ! Да се расчисти комплетно

Од 12 часот протест во Ѓорче Петров за депонијата канцер на општината

Од 12 часот протест во Ѓорче Петров за депонијата канцер на општината

Граѓаните на Ѓорче Петров ги повикуваат сите здруженија, граѓански организации и граѓани  денеска да им се приклучат на протестот од 12 часот на влезот на депонијата од страна на Ново Село, ул.„5“, на 100 метри после „Тројка“. Самиот протест ќе се одржи на влезот на депонијата која е најголем загадувач на Ѓорче Петров! НЕ СЕ ДИШЕ! Да се расчисти комплетно

НЕ СЕ ДИШЕ! Жителите на Ѓорче Петров ИЗЛЕГУВААТ НА ПРОТЕСТ ПОРАДИ ЗАГАДУВАЊЕТО

НЕ СЕ ДИШЕ! Жителите на Ѓорче Петров ИЗЛЕГУВААТ НА ПРОТЕСТ ПОРАДИ ЗАГАДУВАЊЕТО

Жителите на Ѓорче Петров излегуваат на протест поради екстремно загадениот воздух во општината. Тие посочуваат дека  и покрај неколкуте јавни повици досега до надлежните институции добиваат само молк. Иако повеќепати се известуваше за проблемите со загадувањето, сепак ништо не се презема. Жителите реагираат дека депонијата е канцер на целата општина

НЕ СЕ ДИШЕ! Жителите на Ѓорче Петров ИЗЛЕГУВААТ НА ПРОТЕСТ ПОРАДИ ЗАГАДУВАЊЕТО

НЕ СЕ ДИШЕ! Жителите на Ѓорче Петров ИЗЛЕГУВААТ НА ПРОТЕСТ ПОРАДИ ЗАГАДУВАЊЕТО

Жителите на Ѓорче Петров излегуваат на протест поради екстремно загадениот воздух во општината. Тие посочуваат дека  и покрај неколкуте јавни повици досега до надлежните институции добиваат само молк. Иако повеќепати се известуваше за проблемите со загадувањето, сепак ништо не се презема. Жителите реагираат дека депонијата е канцер на целата општина