притисни ентер »

Google jа менува поврзаноста помеѓу Photos и Drive за поедноставно функционирање на двата сервиси
Google jа менува поврзаноста помеѓу Photos и Drive за поедноставно функционирање на двата сервиси

Google jа менува поврзаноста помеѓу Photos и Drive за поедноставно функционирање на двата сервиси

Сликите помеѓу овие два сервиси веќе нема автоматски да се синхронизираат, па корисниците ќе можат целосно посебно да ги користат Google Пред скоро пет години Google ја издвои до тогаш поврзаната со Google+ апликација за слики и ја претвори во главна апликација за слики за своите корисници. Google Photos прерасна во специјализирана апликација која