притисни ентер »

Уште едно „Место со срце“ им помогна на СОС Детско село да го направат светот поубав
Уште едно „Место со срце“ им помогна на СОС Детско село да го направат светот поубав

Уште едно „Место со срце“ им помогна на СОС Детско село да го направат светот поубав

СОС Детско село заедно со Капитол мол во соработка со Просветно дело и Kids Park & 4Bowling, на 15. мај 2019 година одржаа настан по повод Меѓународниот ден на семејството. Многу семејни игри, креативни работилници и Face painting надополнети со детска музичка програма го одбележаа овој, за нас многу важен ден. Целиот настан им покажа на децата од

Уште едно “Место со срце“ им помогна на СОС Детско село да го направат светот поубав и похуман

Уште едно “Место со срце“ им помогна на СОС Детско село да го направат светот поубав и похуман

ИЗВОР Скопје24 | јуни 13, 2019 СОС Детско село заедно со Капитол мол во соработка со Просветно дело и Kids Park & 4Bowling, на 15. мај 2019 година одржаа настан по повод Меѓународниот ден на семејството. Многу семејни игри, креативни работилници и Face painting надополнети со детска музичка програма го одбележаа овој, за нас многу важен ден. Целиот

Капитол мол донираше за СОС Детско село

Капитол мол донираше за СОС Детско село

СОС Детско село заедно со Капитол мол во соработка со Просветно дело и Kids Park & 4Bowling, на 15. мај 2019 година одржаа настан по повод Меѓународниот ден на семејството. Многу семејни игри, креативни работилници и Face painting надополнети со детска музичка програма го одбележаа овој, за нас многу важен ден. Целиот настан им покажа на децата од

Уште едно „Место со срце“ им помогна на СОС Детско село да го направат светот поубав и похуман

Уште едно „Место со срце“ им помогна на СОС Детско село да го направат светот поубав и похуман

СОС Детско село заедно со Капитол мол во соработка со Просветно дело и Kids Park & 4Bowling, на 15. мај 2019 година одржаа настан по повод Меѓународниот ден на семејството. Многу семејни игри, креативни работилници и Face painting надополнети со детска музичка програма го одбележаа овој, за нас многу важен ден. Целиот настан им покажа на децата од

Уште едно „Место со срце“ им помогна на СОС Детско село да го направат светот поубав

Уште едно „Место со срце“ им помогна на СОС Детско село да го направат светот поубав

СОС Детско село заедно со Капитол мол во соработка со Просветно дело и Kids Park & 4Bowling, на 15. мај 2019 година одржаа настан по повод Меѓународниот ден на семејството. Многу семејни игри, креативни работилници и Face painting надополнети со детска музичка програма го одбележаа овој, за нас многу важен ден. Целиот настан им покажа на децата од