притисни ентер »

Нечајев: Нема докази за вмешаност на Русија во убиството во Берлин
Нечајев: Нема докази за вмешаност на Русија во убиството во Берлин

Нечајев: Нема докази за вмешаност на Русија во убиството во Берлин

Нема докази кои би потврдиле вмешаност на Русија во убиството на грузискиот државјанин во Берлин, изјави денеска рускиот амбасадор во Германија, Сергеј Нечајев. – Не постојат докази кои потврдуваат вмешаност на руски државни агенции во овој инцидент. Постапките на германија ќе имаат најнегативн влијание на руско-германските односи и ќе следува одговор,

Нечајев: Нема докази за вмешаност на Русија во убиството во Берлин

Нечајев: Нема докази за вмешаност на Русија во убиството во Берлин

Нема докази кои би потврдиле вмешаност на Русија во убиството на грузискиот државјанин во Берлин, изјави денеска рускиот амбасадор во Германија, Сергеј Нечајев. – Не постојат докази кои потврдуваат вмешаност на руски државни агенции во овој инцидент. Постапките на германија ќе имаат најнегативн влијание на руско-германските односи и ќе следува одговор,

Меркел ќе разговара со Путин за протерувањето на двајца руски дипломата

Меркел ќе разговара со Путин за протерувањето на двајца руски дипломата

Германската канцеларка Ангела Меркел најави денеска дека ќе разговара со рускиот претседател Владимир Путин за протерувањето на двајца руски дипломата од Берлин. Таа изјавата ја даде на заедничка прес-конференција со американскиот претседател Доналд Трамп, по одржаниот самит на НАТО во близина на Лондон. Таа, исто така, истакна дека Русија не ја поддржала

Нечајев: Нема докази за вмешаност на Русија во убиството во Берлин

Нечајев: Нема докази за вмешаност на Русија во убиството во Берлин

Нема докази кои би потврдиле вмешаност на Русија во убиството на грузискиот државјанин во Берлин, изјави денеска рускиот амбасадор во Германија, Сергеј Нечајев. – Не постојат докази кои потврдуваат вмешаност на руски државни агенции во овој инцидент. Постапките на германија ќе имаат најнегативн влијание на руско-германските односи и ќе следува одговор,

Меркел ќе разговара со Путин за протераните дипломати

Меркел ќе разговара со Путин за протераните дипломати

Германската канцеларка Ангела Меркел денеска најави дека ќе разговара со рускиот претседател Владимир Путин за протерувањето на двајца руски дипломати од Берлин. Таа ова го кажа на заедничка прес-конференција со американскиот претседател Доналд Трамп, по самитот на НАТО. Меркел исто така рече дека Русија не ја поддржала истрагата на Германија за конкретниот

Дипломатска војна на Берлин и Москва: Германија протера двајца руски дипломати

Дипломатска војна на Берлин и Москва: Германија протера двајца руски дипломати

Германија протера двајца руски дипломати, кои биле дел од руската амбасада во Берлин, осомничени дека учествувале во убиство на грузиски државјанин во главниот град на Германија. Германија протера двајца руски дипломати, кои биле дел од руската амбасада во Берлин, осомничени дека учествувале во убиство на грузиски државјанин во главниот град на Германија

Нечајев: Русија не е вмешана за убиството на грузискиот државјанин во Берлин

Нечајев: Русија не е вмешана за убиството на грузискиот државјанин во Берлин

Не постојат докази кои потврдуваат вмешаност на руски државни агенции во овој инцидент, вели рускиот амбасадор во Германија, Најчев. Нема докази кои би потврдиле вмешаност на Русија во убиството на грузискиот државјанин во Берлин, изјави денеска рускиот амбасадор во Германија, Сергеј Нечајев. – Не постојат докази кои потврдуваат вмешаност на руски

Меркел ќе разговара со Путин за протерувањето на двајца руски дипломати

Меркел ќе разговара со Путин за протерувањето на двајца руски дипломати

Германската канцеларка Ангела Меркел најави денеска дека ќе разговара со рускиот претседател Владимир Путин за протерувањето на двајца руски дипломати од Берлин. Таа изјавата ја даде на заедничка прес-конференција со американскиот претседател Доналд Трамп, по одржаниот самит на НАТО во близина на Лондон. Таа, исто така, истакна дека Русија не ја поддржала

Нечајев: Нема докази за вмешаност на Русија во убиството во Берлин

Нечајев: Нема докази за вмешаност на Русија во убиството во Берлин

Нема докази кои би потврдиле вмешаност на Русија во убиството на грузискиот државјанин во Берлин, изјави денеска рускиот амбасадор во Германија, Сергеј Нечајев. „Не постојат докази кои потврдуваат вмешаност на руски државни агенции во овој инцидент. Постапките на германија ќе имаат најнегативн влијание на руско-германските односи и ќе следува одговор,