притисни ентер »

СДСМ: Македонија се радува, градиме држава по европски правила

СДСМ: Македонија се радува, градиме држава по европски правила

„Македонија се радува, македонската иднина е загарантирана, градиме држава по европски правила! Македонија се радува! Македонската иднина е загарантирана, македонскиот идентитет обезбеден. Она кое што со децении се чекаше, конечно станува реалност за македонските граѓани, стануваме дел од европското семејство и НАТО алијансата, онаму каде што припаѓаме

СДСМ: Македонија се радува, градиме држава по европски правила

СДСМ: Македонија се радува, градиме држава по европски правила

Македонија се радува! Македонската иднина е загарантирана, македонскиот идентитет обезбеден. Она кое што со децении се чекаше, конечно станува реалност за македонските граѓани, стануваме дел од европското семејство и НАТО алијансата, онаму каде што припаѓаме. Македонија оди напред! Обезбедена сигурност и стабилност, повеќе инвестиции, зајакната меѓународна

СДСМ: Македонската иднина е загарантирана, само ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски не го поздравија успехот

СДСМ: Македонската иднина е загарантирана, само ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски не го поздравија успехот

Македонската иднина е загарантирана, македонскиот идентитет обезбеден. Она кое што со децении се чекаше, конечно станува реалност за македонските граѓани, стануваме  дел од европското семејство и од НАТО, онаму  каде што припаѓаме“, одговори СДСМ на изјавата на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски . Според партијата, обезбедена сигурност

Македонија се радува, македонската иднина е загарантирана, градиме држава по европски правила!

Македонија се радува, македонската иднина е загарантирана, градиме држава по европски правила!

Македонија се радува! Македонската иднина е загарантирана, македонскиот идентитет обезбеден. Она кое што со децении се чекаше, конечно станува реалност за македонските граѓани, стануваме дел од европското семејство и НАТО алијансата, онаму каде што припаѓаме. Македонија оди напред! Обезбедена сигурност и стабилност, повеќе инвестиции, зајакната

СДСМ: Македонија се радува, градиме држава по европски правила

СДСМ: Македонија се радува, градиме држава по европски правила

Македонија се радува, македонската иднина е загарантирана, градиме држава по европски правила! Македонија се радува! Македонската иднина е загарантирана, македонскиот идентитет обезбеден. Она кое што со децении се чекаше, конечно станува реалност за македонските граѓани, стануваме дел од европското семејство и НАТО алијансата, онаму каде што припаѓаме,

СДСМ: Македонија се радува, градиме држава по европски правила

СДСМ: Македонија се радува, градиме држава по европски правила

Македонија се радува, македонската иднина е загарантирана, градиме држава по европски правила! Македонија се радува! Македонската иднина е загарантирана, македонскиот идентитет обезбеден. Она кое што со децении се чекаше, конечно станува реалност за македонските граѓани, стануваме дел од европското семејство и НАТО алијансата, онаму каде што припаѓаме

СДСМ: Македонија се радува - иднината е загарантирана

СДСМ: Македонија се радува - иднината е загарантирана

Македонија се радува, македонската иднина е загарантирана, градиме држава по европски правилa- стои во писменото соопштение испратено од СДСМ „ Македонската иднина е загарантирана, македонскиот идентитет обезбеден. Она кое што со децении се  чекаше, конечно станува реалност за македонските граѓани, стануваме  дел од европското семејство и НАТО алијансата,

СДСМ: Македонската иднина е загарантирана, градиме држава по европски правила!

СДСМ: Македонската иднина е загарантирана, градиме држава по европски правила!

Македонија се радува! Македонската иднина е загарантирана, македонскиот идентитет обезбеден. Она кое што со децении се чекаше, конечно станува реалност за македонските граѓани, стануваме дел од европското семејство и НАТО алијансата, онаму каде што припаѓаме. Македонија оди напред! Обезбедена сигурност и стабилност, повеќе инвестиции, зајакната меѓународна

СДСМ: Македонија се радува, градиме држава по европски правила

СДСМ: Македонија се радува, градиме држава по европски правила

Македонија се радува, македонската иднина е загарантирана, градиме држава по европски правила! Македонија се радува! Македонската иднина е загарантирана, македонскиот идентитет обезбеден. Она кое што со децении се чекаше, конечно станува реалност за македонските граѓани, стануваме дел од европското семејство и НАТО алијансата, онаму каде што припаѓаме