притисни ентер »

Николоски: Вработените во МЖ и Пошта ќе земат плата, полицијата и обвинтелството ќе истражува за нивната презадолженост
Николоски: Вработените во МЖ и Пошта ќе земат плата, полицијата и обвинтелството ќе истражува за нивната презадолженост

Николоски: Вработените во МЖ и Пошта ќе земат плата, полицијата и обвинтелството ќе истражува за нивната презадолженост

Проблемот со платите на вработените во Македонска Пошта и во Македонски Железници - Инфраструтура и Македонски Железници - транспорт ќе биде надминат, за што веќе се работи на план за реструктуирање на постојните долгови и на постигнување нивна профитабилност, вели вицепремиерот за економски прашања и министер за транспорт Александар Николоски. -Се

Николовски:  Пошта земала лихварски кредит од банка кој ќе го репреговараме, проблемот со платите ќе се надмине

Николовски: Пошта земала лихварски кредит од банка кој ќе го репреговараме, проблемот со платите ќе се надмине

Проблемот со платите на вработените во Македонска Пошта и во Македонски Железници – Инфраструтура и Македонски Железници – транспорт ќе биде надминат, најави вицепремиерот за економски прашања и министер за транспорт Александар Николоски. -Се работи вкупно за 4400 вработени од кои дел се во Македонска Пошта, а дел се во Македонска Железница – Инфаструктура

Ќе се реконструираат долговите во АД „Пошта” и Железници- ОЈО и МВР да ги истражат задолжувањата

Ќе се реконструираат долговите во АД „Пошта” и Железници- ОЈО и МВР да ги истражат задолжувањата

План за реконструкција на долговите на Македонска пошта и на МЖ-Транспорт и постигнување на нивна профитабилност, најави вицепремиерот за економски прашања и министер за транспорт и врски, Александар Николоски. Тој кажа дека на ваков начин вработените во овие две државни акционерски друштва ќе можат редовно да земаат плата. – Се работи за 4.400 вработени

Николоски: Вработените во МЖ и Пошта ќе земат плата, полицијата и обвинтелството ќе истражува за нивната презадолженост

Николоски: Вработените во МЖ и Пошта ќе земат плата, полицијата и обвинтелството ќе истражува за нивната презадолженост

Проблемот со платите на вработените во Македонска Пошта и во Македонски Железници – Инфраструтура и Македонски Железници – транспорт ќе биде надминат, за што веќе се работи на план за реструктуирање на постојните долгови и на постигнување нивна профитабилност, вели вицепремиерот за економски прашања и министер за транспорт Александар Николоски. -Се

Николоски: Вработените во Железници и во Пошта ќе земат плата, полицијата и обвинтелството ќе истражува за нивната презадолженост

Николоски: Вработените во Железници и во Пошта ќе земат плата, полицијата и обвинтелството ќе истражува за нивната презадолженост

Проблемот со платите на вработените во Македонска Пошта и во Македонски Железници – Инфраструтура и Македонски Железници – транспорт ќе биде надминат, за што веќе се работи на план за реструктуирање на постојните долгови и на постигнување нивна профитабилност, вели вицепремиерот за економски прашања и министер за транспорт Александар Николоски. -Се

ЌЕ РЕПРЕГОВАРАМЕ ЛИХВАРСКИ КРЕДИТ НА ПОШТА ВО ЕДНА БАНКА Николоски вети плати за работниците во Пошта и Железници

ЌЕ РЕПРЕГОВАРАМЕ ЛИХВАРСКИ КРЕДИТ НА ПОШТА ВО ЕДНА БАНКА Николоски вети плати за работниците во Пошта и Железници

Проблемот со платите на вработените во Пошта и во  Железници – Инфраструтура и Железници – транспорт ќе биде надминат, за што веќе се работи на план за реструктуирање на постојните долгови и на постигнување нивна профитабилност, вели вицепремиерот за економски прашања и министер за транспорт Александар Николоски. – Се работи вкупно за 4.400 вработени

Ќе репреговараме лихварски кредит на Пошта во една банка, вели Николоски кој вети плати за работниците во Пошта и Железници

Ќе репреговараме лихварски кредит на Пошта во една банка, вели Николоски кој вети плати за работниците во Пошта и Железници

Проблемот со платите на вработените во Пошта и во  Железници – Инфраструтура и Железници – транспорт ќе биде надминат, за што веќе се работи на план за реструктуирање на постојните долгови и на постигнување нивна профитабилност, вели вицепремиерот за економски прашања и министер за транспорт Александар Николоски. – Се работи вкупно за 4.400 вработени

Николоски: Вработените во МЖ и Пошта ќе земат плата, полицијата и обвинителството ќе истражува за нивната презадолженост

Николоски: Вработените во МЖ и Пошта ќе земат плата, полицијата и обвинителството ќе истражува за нивната презадолженост

Се работи на план за реструктуирање на постојните долгови и на постигнување нивна профитабилност, вели вицепремиерот за економски прашања и министер за транспорт Александар Николоски. Тој додаде дека и проблемот околу платите на вработените ќе биде надминат. „Се работи вкупно за 4400 вработени од кои дел се во Македонска Пошта, а дел се во Македонска

Николоски: Вработените во МЖ и Пошта ќе земат плата, полицијата и обвинтелството ќе истражува за нивната презадолженост

Николоски: Вработените во МЖ и Пошта ќе земат плата, полицијата и обвинтелството ќе истражува за нивната презадолженост

Се работи на план за реструктуирање на постојните долгови и на постигнување нивна профитабилност, вели вицепремиерот за економски прашања и министер за транспорт Александар Николоски. Тој додаде дека и проблемот околу платите на вработените ќе биде надминат. „Се работи вкупно за 4400 вработени од кои дел се во Македонска Пошта, а дел се во Македонска

Николоски:      Вработените во МЖ и Пошта ќе земат плата, полицијата и обвинтелството ќе истражува за нивната презадолженост

Николоски: Вработените во МЖ и Пошта ќе земат плата, полицијата и обвинтелството ќе истражува за нивната презадолженост

Проблемот со платите на вработените во Македонска Пошта и во Македонски Железници – Инфраструтура и Македонски Железници – транспорт ќе биде надминат, за што веќе се работи на план за реструктуирање на постојните долгови и на постигнување нивна профитабилност, вели вицепремиерот за економски прашања и министер за транспорт Александар Николоски. -Се