притисни ентер »

Kawasaki Z650RS добива ретро изглед
Kawasaki Z650RS добива ретро изглед

Kawasaki Z650RS добива ретро изглед

Во неколку видеа изминативе денови Kawasaki најавува претставување на нов мотор на 29 овој месец. Да, сите индикатори укажуваат на Z650, но ако се суди по последниот тизер, тогаш дефинитвно и овој Kawasaki ќе има ретро изглед. Во неколку видеа изминативе денови Kawasaki најавува претставување на нов мотор на 29 овој месец. Да, сите индикатори укажуваат