притисни ентер »

Опаш од Бик
Опаш од Бик

Опаш од Бик

1 Тоа дека пратеникот Павле Богоевски си е кабает што прекршил закон и купувал нелегални сустанци не е спорно. Самиот си призна и треба да си ја носи законската одговорност. Тоа дека Павле, оној жесток активист од Шарената револуција што се бореше за одбрана на граѓанските права, не е истиот Павле исто така не е спорно, оти како пратеник во Собранието

Опаш од бик

Опаш од бик

Ви пренесуваме дел од колумната на Горан Михајловски за СДК: Тоа дека пратеникот Павле Богоевски си е кабает што прекршил закон и купувал нелегални сустанци не е спорно. Самиот си призна и треба да си ја носи законската одговорност. Тоа дека Павле, оној жесток активист од Шарената револуција што се бореше за одбрана на граѓанските права, не е истиот