притисни ентер »

Сообраќајка на патот Делчево – Македонска Каменица, возило со странски таблички се обидело да помине камион
Сообраќајка на патот Делчево – Македонска Каменица, возило со странски таблички се обидело да помине камион

Сообраќајка на патот Делчево – Македонска Каменица, возило со странски таблички се обидело да помине камион

Поради верижна сообраќајка во прекин e сообраќајот на патот Делчево – Македонска Каменица. Сообраќајката се случила во близина на патот кој води за село Бигла, а според информации на очевидци кои ги потврдија и од делчевската полиција, во сообраќајката учествувале три возила и еден камион. Посочуваат дека сообраќајката настанала кога возило со странски

Сообраќајка на патот Делчево – Македонска Каменица, возило со странски таблички се обидело да помине камион

Сообраќајка на патот Делчево – Македонска Каменица, возило со странски таблички се обидело да помине камион

Поради верижна сообраќајка во прекин e сообраќајот на патот Делчево – Македонска Каменица. Сообраќајката се случила во близина на патот кој води за село Бигла, а според информации на очевидци кои ги потврдија и од делчевската полиција, во сообраќајката учествувале три возила и еден камион. Посочуваат дека сообраќајката настанала кога возило со странски

ВЕРИЖНА СООБРАЌАЈКА МЕЃУ ДЕЛЧЕВО И КАМЕНИЦА Сообраќајот е во прекин

ВЕРИЖНА СООБРАЌАЈКА МЕЃУ ДЕЛЧЕВО И КАМЕНИЦА Сообраќајот е во прекин

Поради верижна сообраќајка во прекин e сообраќајот на регионалниот пат Делчево – Македонска Каменица. Сообраќајката се случила во близина на патот кој води за селото Бигла, а според информации на очевидци кои ги потврди и делчевската полиција, во сообраќајката учествувале три возила и еден камион. Сведоците за Макпрес.мк потврдиле дека сообраќајката

Сообраќајна несреќа на патот Делчево – Македонска Каменица, возило со странски таблички се обидело да помине камион

Сообраќајна несреќа на патот Делчево – Македонска Каменица, возило со странски таблички се обидело да помине камион

Сообраќајна несреќа на патот Делчево – Македонска Каменица, возило со странски таблички се обидело да помине камион Поради верижна сообраќајка во прекин e сообраќајот на патот Делчево – Македонска Каменица. Сообраќајката се случила во близина на патот кој води за село Бигла, а според информации на очевидци кои ги потврдија и од делчевската полиција,

Поради верижен судир на еден регионален пар, сообраќајот е во прекин

Поради верижен судир на еден регионален пар, сообраќајот е во прекин

| ноември 24, 2022 Поради верижна сообраќ ајка во прекин e сообраќајот на регионалниот пат Делчево – Македонска Каменица. Сообр аќајката се случила во близина на патот кој води за селото Бигла, а според информации на очевидци кои ги потврди и делчевската полиција, во сообр аќајката учествувале три возила и еден камион. Сведоците за Макпрес.мк потврдиле

Тешка верижна сообраќајка, во прекин сообраќајот на патот Делчево – Македонска Каменица

Тешка верижна сообраќајка, во прекин сообраќајот на патот Делчево – Македонска Каменица

Поради верижна сообраќајка во прекин e сообраќајот на патот Делчево – Македонска Каменица. Сообраќајката се случила во близина на патот кој води за село Бигла, а според информации на очевидци кои ги потврдија и од делчевската полиција, во сообраќајката учествувале три возила и еден камион. Посочуваат дека сообраќајката настанала кога возило со странски

Поради верижна сообраќајка во прекин сообраќајот на патот Делчево – Македонска Каменица

Поради верижна сообраќајка во прекин сообраќајот на патот Делчево – Македонска Каменица

Поради верижна сообраќајка во прекин e сообраќајот на патот Делчево – Македонска Каменица. Сообраќајката се случила во близина на патот кој води за село Бигла, а според информации на очевидци кои ги потврдија и од делчевската полиција, во сообраќајката учествувале три возила и еден камион. Посочуваат дека сообраќајката настанала кога возило со странски