притисни ентер »

Македонскиот краткометражен филм „Мала шега“ во официјална селекција на филмскиoт фестивал во Оденсе, Данска
Македонскиот краткометражен филм „Мала шега“ во официјална селекција на филмскиoт фестивал во Оденсе, Данска

Македонскиот краткометражен филм „Мала шега“ во официјална селекција на филмскиoт фестивал во Оденсе, Данска

63 Споделувања Share Tweet Македонскиот краткометражен филм „Мала шега“, кој беше во конкуренција со 4140 кратки филмови од светот, влезе во официјална селекција на престижниот филмски фестивал во Оденсе, Данска. Во официјалната селекција влегоа 149 филмови од 39 земји меѓу кои и филмот „Мала Шега“ на режисерот Трифун Ситниковски, во продукција на

Македонскиот краткометражен филм „Мала шега“ влезе во официјална селекција на престижниот филмски фестивал во Оденсе, Данска.

Македонскиот краткометражен филм „Мала шега“ влезе во официјална селекција на престижниот филмски фестивал во Оденсе, Данска.

Македонскиот краткометражен филм „Мала шега“ кој беше во конкуренција со 4.140 кратки филмови од светот влезе во официјална селекција на престижниот филмски фестивал во Оденсе, Данска. Во официјалната селекција влегоа 149 филмови од 39 земји меѓу кои и филмот „Мала Шега“ на режисерот Трифун Ситниковски, во продукција на ДНФ Филмс и копродуциран од

Македонскиот краток филм „Мала шега“ влезе во официјална селекција на престижен филмски фестивал во Данска

Македонскиот краток филм „Мала шега“ влезе во официјална селекција на престижен филмски фестивал во Данска

Македонскиот краткометражен филм „Мала шега“ кој беше во конкуренција со 4140 кратки филмови од светот влезе во официјална селекција на престижниот филмски фестивал во Оденсе, Данска. Во официјалната селекција влегоа 149 филмови од 39 земји меѓу кои и филмот „Мала Шега“ на режисерот Трифун Ситниковски, во продукција на ДНФ Филмс и копродуциран од ИРЛ

Македонскиот краток филм „Мала шега“ влезе во официјална селекција на престижен филмски фестивал во Данска

Македонскиот краток филм „Мала шега“ влезе во официјална селекција на престижен филмски фестивал во Данска

Македонскиот краткометражен филм „Мала шега“ кој беше во конкуренција со 4140 кратки филмови од светот влезе во официјална селекција на престижниот филмски фестивал во Оденсе, Данска. Во официјалната селекција влегоа 149 филмови од 39 земји меѓу кои и филмот „Мала Шега“ на режисерот Трифун Ситниковски, во продукција на ДНФ Филмс и копродуциран од ИРЛ

Македонскиот краток филм „Мала шега“ во официјална селекција на престижен филмски фестивал во Данска

Македонскиот краток филм „Мала шега“ во официјална селекција на престижен филмски фестивал во Данска

Македонскиот краткометражен филм „Мала шега“ кој беше во конкуренција со 4140 кратки филмови од светот влезе во официјална селекција на престижниот филмски фестивал во Оденсе, Данска. Во официјалната селекција влегоа 149 филмови од 39 земји меѓу кои и филмот „Мала Шега“ на режисерот Трифун Ситниковски , во продукција на ДНФ Филмс и копродуциран од

Краткиот филм „Мала шега“ на Трифун Ситниковски ќе се прикаже на Фестивалот во Оденсе

Краткиот филм „Мала шега“ на Трифун Ситниковски ќе се прикаже на Фестивалот во Оденсе

Краткометражниот игран филм „Мала шега“ на режисерот Трифун Ситниковски влезе во официјалната селекција на Филмскиот фестивал во Оденсе, Данска. „Мала шега“ е во продукција на „ДНФ филмс“, копродуциран од ИРЛ од Македонија и „Изван фокуса“ од Хрватска. Филмот раскажува приказна за тинејџерска љубов и авантура, а главните улоги ги толкуваат Јана Никодиновска

Македонскиот краток филм „Мала шега“ во официјална селекција на престижен филмски фестивал во Данска

Македонскиот краток филм „Мала шега“ во официјална селекција на престижен филмски фестивал во Данска

Македонскиот краткометражен филм „Мала шега“ кој беше во конкуренција со 4140 кратки филмови од светот влезе во официјална селекција на престижниот филмски фестивал во Оденсе, Данска. Во официјалната селекција влегоа 149 филмови од 39 земји меѓу кои и филмот „Мала Шега“ на режисерот Трифун Ситниковски, во продукција на ДНФ Филмс и копродуциран од ИРЛ

Краткиот филм „Мала шега“ на Трифун Ситниковски примен на престижен фестивал во Данска

Краткиот филм „Мала шега“ на Трифун Ситниковски примен на престижен фестивал во Данска

Краткометражниот филм „Мала шега“ во режија на Трифун Ситниковски, во конкуренција со 4140 кратки филмови од светот влезе во официјална селекција на престижниот филмски фестивал во Оденсе, Данска. „Мала шега“ се најде во официјалната селекција на 149 филма од 39 земји. Продуцент е „ДНФ Филмс“, а во копродукција со ИРЛ од Македонија и Изван Фокуса од

„Мала шега“ влезе во официјална селекција на престижен филмски фестивал во Данска

„Мала шега“ влезе во официјална селекција на престижен филмски фестивал во Данска

Македонскиот краткометражен филм „Мала шега“ кој беше во конкуренција со 4140 кратки филмови од светот влезе во официјална селекција на престижниот филмски фестивал во Оденсе, Данска. Во официјалната селекција влегоа 149 филмови од 39 земји меѓу кои и филмот „Мала Шега“ на режисерот Трифун Ситниковски, во продукција на ДНФ Филмс и копродуциран од ИРЛ

Македонскиот краток филм „Мала шега“ влезе во официјална селекција на престижен филмски фестивал во Данска

Македонскиот краток филм „Мала шега“ влезе во официјална селекција на престижен филмски фестивал во Данска

Македонскиот краткометражен филм „Мала шега“ кој беше во конкуренција со 4140 кратки филмови од светот влезе во официјална селекција на престижниот филмски фестивал во Оденсе, Данска. Во официјалната селекција влегоа 149 филмови од 39 земји меѓу кои и филмот „Мала Шега“ на режисерот Трифун Ситниковски, во продукција на ДНФ Филмс и копродуциран од ИРЛ