притисни ентер »

Младата медицинска сестра што почина од корона не била вакцинирана, а се заразила на веселба
Младата медицинска сестра што почина од корона не била вакцинирана, а се заразила на веселба

Младата медицинска сестра што почина од корона не била вакцинирана, а се заразила на веселба

Медицинската сестра од Општата болница во Кичево почина како последица на коронавирусот се заразила на веселба, покажуваат епидемиолошките податоци, а потврдуваат од Министерството за здравство за „А1он“. Медицинската сестра не работела во ковид центарот, ниту пак, работела со ковид пациенти. „Пациентката која почина не била вакцинирана и немала коморбидитети

Младата медицинска сестра што почина од корона не била вакцинирана, а се заразила на веселба

Младата медицинска сестра што почина од корона не била вакцинирана, а се заразила на веселба

Медицинската сестра од Општата болница во Кичево почина како последица на коронавирусот се заразила на веселба, покажуваат епидемиолошките податоци, а потврдуваат од Министерството за здравство за „А1он“. Медицинската сестра не работела во ковид центарот, ниту пак, работела со ковид пациенти. „Пациентката која почина не била вакцинирана и немала коморбидитети

Медицинска сестра од Кичево почина од корона, се заразила на веселба и не била вакцинирана

Медицинска сестра од Кичево почина од корона, се заразила на веселба и не била вакцинирана

Медицинска сестра од Општата болница во Кичево почина како последица на коронавирусот. Таа се заразила на веселба, покажуваат епидемиолошките податоци, а потврдуваат од Министерството за здравство за „Mакфакс“. Медицинската сестра не работела во ковид центарот, ниту пак, работела со ковид-пациенти. „Пациентката која почина не била вакцинирана и немала

Медицинска сестра од Кичево почина од корона, се заразила на веселба и не била вакцинирана

Медицинска сестра од Кичево почина од корона, се заразила на веселба и не била вакцинирана

Медицинска сестра од Општата болница во Кичево почина како последица на коронавирусот. Таа се заразила на веселба, покажуваат епидемиолошките податоци, а потврдуваат од Министерството за здравство за „Mакфакс“. Медицинската сестра не работела во ковид центарот, ниту пак, работела со ковид-пациенти. „Пациентката која почина не била вакцинирана и немала

Медицинска сестра од Кичево почина од корона, се заразила на веселба и не била вакцинирана

Медицинска сестра од Кичево почина од корона, се заразила на веселба и не била вакцинирана

Дваесет и осумгодишна медицинска сестра од Општата болница во Кичево почина како последица на коронавирусот. Таа се заразила на веселба, покажуваат епидемиолошките податоци, а потврдуваат од Министерството за здравство за „Mакфакс“. Медицинската сестра не работела во ковид центарот, ниту пак, работела со ковид-пациенти. „Пациентката која почина не

Медицинска сестра од Кичево почина од корона, се заразила на веселба и не била вакцинирана

Медицинска сестра од Кичево почина од корона, се заразила на веселба и не била вакцинирана

Медицинска сестра од Општата болница во Кичево почина како последица на коронавирусот. Таа се заразила на веселба, покажуваат епидемиолошките податоци, а потврдуваат од Министерството за здравство за „Mакфакс“. Медицинската сестра не работела во ковид центарот, ниту пак, работела со ковид-пациенти. „Пациентката која почина не била вакцинирана и немала

28-годишна медицинска сестра од Кичево почина од Ковид-19

28-годишна медицинска сестра од Кичево почина од Ковид-19

Дваесет и осум годишна медицинска сестра вработена во кичевската Општа болница, почина од компликации од Ковид 19. Таа со тешка клиничка слика пред три дена била префрлена на скопските клиники, каде што и починала. Била вработена во матичната служба, потврдија од Општата болница во Кичево, од каде информираа дека сестрата не била вакцинирана против

Битката со ковид ја загуби 28 годишна медицинска сестра од Кичево

Битката со ковид ја загуби 28 годишна медицинска сестра од Кичево

Дваесет и осум годишна медицинска сестра вработена во кичевската Општа болница, почина од компликации од Ковид 19. Таа со тешка клиничка слика пред три дена била префрлена на скопските клиники. Била вработена во матичната служба, потврдија од Општата болница во Кичево, од каде информираа дека сестрата не била вакцинирана против Ковид 19. Ова е трет

Медицинска сестра од Кичево почина од корона, се заразила на веселба и не била вакцинирана

Медицинска сестра од Кичево почина од корона, се заразила на веселба и не била вакцинирана

Медицинска сестра од Општата болница во Кичево почина како последица на коронавирусот. Таа се заразила на веселба, покажуваат епидемиолошките податоци, а потврдуваат од Министерството за здравство за „Mакфакс“. Медицинската сестра не работела во ковид центарот, ниту пак, работела со ковид-пациенти. „Пациентката која почина не била вакцинирана и немала

28-годишна медицинска сестра од Кичево почина од Ковид-19

28-годишна медицинска сестра од Кичево почина од Ковид-19

Дваесет и осум годишна медицинска сестра вработена во кичевската Општа болница, почина од компликации од Ковид 19. Таа со тешка клиничка слика пред три дена била префрлена на скопските клиники, каде што и починала. Била вработена во матичната служба, потврдија од Општата болница во Кичево, од каде информираа дека сестрата не била вакцинирана против