притисни ентер »

Брисел ги предупредува членките на ЕУ да не се обидуваат сами да ја набавуваат вакцината
Брисел ги предупредува членките на ЕУ да не се обидуваат сами да ја набавуваат вакцината

Брисел ги предупредува членките на ЕУ да не се обидуваат сами да ја набавуваат вакцината

Европската комесарка за здравство, Стела Киријакидес, денеска ги предупреди земјите-членки на ЕУ да не се обидуваат да склучат одделни договори за набавка на вакцини, бидејќи тие со заеднички договор го пренеле тоа право на Комисијата. – Дозволете ми да ве потсетам дека со одобрување на договорот за делегирање на преговорите за набавка на вакцини на

Брисел ги предупредува членките на ЕУ да не се обидуваат сами да ја набавуваат вакцината

Брисел ги предупредува членките на ЕУ да не се обидуваат сами да ја набавуваат вакцината

Европската комесарка за здравство, Стела Киријакидес, денеска ги предупреди земјите-членки на ЕУ да не се обидуваат да склучат одделни договори за набавка на вакцини, бидејќи тие со заеднички договор го пренеле тоа право на Комисијата. – Дозволете ми да ве потсетам дека со одобрување на договорот за делегирање на преговорите за набавка на вакцини на

ЕК ги предупреди земјите-членки да не се обидуваат сами да набавуваат вакцина

ЕК ги предупреди земјите-членки да не се обидуваат сами да набавуваат вакцина

Комесарката за здравство на Европската Унија, Стела Киријакидес, ги предупреди земјите-членки на ЕУ да не се обидуваат да склучат одделни договори за набавка на вакцини против коронавирус, бидејќи тие со заеднички договор ѝ го пренеле тоа право на Европската комисија. „Дозволете ми да ве потсетам дека со одобрување на договорот за делегирање на преговорите

ЕК ги предупредува земјите-членки да не се обидуваат сами да ја набавуваат вакцината

ЕК ги предупредува земјите-членки да не се обидуваат сами да ја набавуваат вакцината

Европската комесарка за здравство, Стела Киријакидес денеска ги предупреди земјите-членки на ЕУ да не се обидуваат да склучат одделни договори за набавка на вакцини, бидејќи тие со заеднички договор го пренеле тоа право на Комисијата. – Дозволете ми да ве потсетам дека со одобрување на договорот за делегирање на преговорите за набавка на вакцини на

ЕК ги предупредува земјите-членки да не се обидуваат сами да ја набавуваат вакцината

ЕК ги предупредува земјите-членки да не се обидуваат сами да ја набавуваат вакцината

Белгија – Европската комесарка за здравство, Стела Киријакидес денеска ги предупреди земјите-членки на ЕУ да не се обидуваат да склучат одделни договори за набавка на вакцини, бидејќи тие со заеднички договор го пренеле тоа право на Комисијата. – Дозволете ми да ве потсетам дека со одобрување на договорот за делегирање на преговорите за набавка на

ЕК ги предупреди земјите-членки да не се обидуваат сами да набавуваат вакцина

ЕК ги предупреди земјите-членки да не се обидуваат сами да набавуваат вакцина

Комесарката за здравство на Европската Унија, Стела Киријакидес, ги предупреди земјите-членки на ЕУ да не се обидуваат да склучат одделни договори за набавка на вакцини против коронавирус, бидејќи тие со заеднички договор ѝ го пренеле тоа право на Европската комисија. – Дозволете ми да ве потсетам дека со одобрување на договорот за делегирање на преговорите

ЕК ги предупреди земјите-членки да не се обидуваат сами да набавуваат вакцина

ЕК ги предупреди земјите-членки да не се обидуваат сами да набавуваат вакцина

Комесарката за здравство на Европската Унија, Стела Киријакидес, ги предупреди земјите-членки на ЕУ да не се обидуваат да склучат одделни договори за набавка на вакцини против коронавирус, бидејќи тие со заеднички договор ѝ го пренеле тоа право на Европската комисија. „Дозволете ми да ве потсетам дека со одобрување на договорот за делегирање на преговорите