притисни ентер »

Сопиште и Илинден утре без струја
Сопиште и Илинден утре без струја

Сопиште и Илинден утре без струја

Без електрична енергија утре ќе останат дел од корисниците од општините Сопиште и Илинден поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа. Како што информира Центарот за управување со кризи, од 8 до 12 часот без струја ќе бидат корисниците од дел од село Сопиште и од 10 до 12 часот корисниците од село Добри Дол во општина Сопиште. Корисниците

Делови од Сопиште и Илинден утре без струја

Делови од Сопиште и Илинден утре без струја

Без електрична енергија утре ќе останат дел од корисниците од општините Сопиште и Илинден поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа. Како што информира Центарот за управување со кризи, од 8 до 12 часот без струја ќе бидат корисниците од дел од село Сопиште и од 10 до 12 часот корисниците од село Добри Дол во општина Сопиште. Корисниците

Делови од Сопиште и Илинден утре без струја

Делови од Сопиште и Илинден утре без струја

Скопје, 5 декември 2019 (МИА) – Без електрична енергија утре ќе останат дел од корисниците од општините Сопиште и Илинден поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа. Како што информира Центарот за управување со кризи, од 8 до 12 часот без струја ќе бидат корисниците од дел од село Сопиште и од 10 до 12 часот корисниците од село Добри Дол

Сопиште и Илинден утре без струја

Сопиште и Илинден утре без струја

Без електрична енергија утре ќе останат дел од корисниците од општините Сопиште и Илинден поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа. Како што информира Центарот за управување со кризи, од 8 до 12 часот без струја ќе бидат корисниците од дел од село Сопиште и од 10 до 12 часот корисниците од село Добри Дол во општина Сопиште. Корисниците

Делови од Сопиште и Илинден утре без струја

Делови од Сопиште и Илинден утре без струја

Без електрична енергија утре ќе останат дел од корисниците од општините Сопиште и Илинден поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа. Скопје, 5 декември 2019 (МИА) – Без електрична енергија утре ќе останат дел од корисниците од општините Сопиште и Илинден поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа. Како што информира Центарот

Делови од две скопски општини утре ќе останат без струја

Делови од две скопски општини утре ќе останат без струја

Делови од две скопски општини утре ќе останат без струја Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе останат делови од општините Илинден и Сопиште. Од  08:00 до 12:00 часот, корисниците од  дел од с. Сопиште.  (Oпштина Сопиште) Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците

Повторно: Две скопски општини утре ќе останат без струја

Повторно: Две скопски општини утре ќе останат без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе останат делови од општините Илинден и Сопиште. Од 08:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од с. Сопиште. (Oпштина Сопиште) Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул. Даме Груев од бр. 2 до бр. 86 во нас.

ПОВТОРНО: Три скопски општини утре ќе останат без струја

ПОВТОРНО: Три скопски општини утре ќе останат без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе останат делови од општините Илинден и Сопиште. Од 08:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од с. Сопиште. (Oпштина Сопиште) Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул. Даме Груев од бр. 2 до бр. 86 во нас. Илинден

Делови на Куманово утре без струја

Делови на Куманово утре без струја

Во текот на утрешниот ден неколку локации од кумановско ќе останат без електрична енергија. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, прекини ќе има на улицита „Иво Лола Рибар“ и „Моша Пијаде“ во период од 07:00 до 08:00. loading... Без струја во текот на утрешниот ден во период од 08:00 до 11:00 часот ќе бидат селата Романовце,