притисни ентер »

Мрачната смисла за хумор е знак за висока интелигенција
Мрачната смисла за хумор е знак за висока интелигенција

Мрачната смисла за хумор е знак за висока интелигенција

Дали некогаш ви се случило да ве искритикуваат поради вашите мрачни и вознемирувачки шеги? Според најновите истражувања, веќе никој нема да се осмели да ви префрла за мрачната смисла за хумор, бидејќи наводно тоа е знак за висока интелигенција. Истражувачите од Виена дошле до ова интересно откритие кое е објавено во списанието „Cognitive Processing“