притисни ентер »

Издржливиот Samsung Galaxy XCover 4s официјално претставен по цена од 300 евра
Издржливиот Samsung Galaxy XCover 4s официјално претставен по цена од 300 евра

Издржливиот Samsung Galaxy XCover 4s официјално претставен по цена од 300 евра

Информациите за Samsung Galaxy XCover 4s беа во целост објавени изминатава недела, а сега јужнокорејската компанија официјално го претстави телефонот во Италија. Како и другите телефони од линијата XCover, телефонот е издржлив и отпорен. Се карактеризира со IP68 сертификат за отпорност на вода и прав, како и MIL-STD 810G компатибилност. Останатите карактеристики

Издржливиот Samsung Galaxy XCover 4s официјално претставен по цена од 300 евра

Издржливиот Samsung Galaxy XCover 4s официјално претставен по цена од 300 евра

Информациите за Samsung Galaxy XCover 4s беа во целост објавени изминатава недела, а сега јужнокорејската компанија официјално го претстави телефонот во Италија. Како и другите телефони од линијата XCover, телефонот е издржлив и отпорен. Се карактеризира со IP68 сертификат за отпорност на вода и прав, како и MIL-STD 810G компатибилност. Останатите карактеристики

Издржливиот Samsung Galaxy XCover 4s официјално претставен по цена од 300 евра

Издржливиот Samsung Galaxy XCover 4s официјално претставен по цена од 300 евра

Информациите за Samsung Galaxy XCover 4s беа во целост објавени изминатава недела, а сега јужнокорејската компанија официјално го претстави телефонот во Италија. Како и другите телефони од линијата XCover, телефонот е издржлив и отпорен. Се карактеризира со IP68 сертификат за отпорност на вода и прав, како и MIL-STD 810G компатибилност. Останатите карактеристики

Официјално: Samsung Galaxy Xcover 4s

Официјално: Samsung Galaxy Xcover 4s

Голем дел од фановите не се запознаени со Galaxy Xcover серијата на Samsung - уреди од средната класа со издржлив дизајн и солидни спецификации. Но и покрај тоа, компанијата продоложува да претставува вакви уреди.... Последно, компанијата го претстави Samsung Galaxy Xcover 4s кој изгледа речиси идентично со неговиот претходник од надворешноста, со