притисни ентер »

Какви бои на автомобили преферираат дамите?
Какви бои на автомобили преферираат дамите?

Какви бои на автомобили преферираат дамите?

Купувањето автомобил за некого е од витално значење, но секако има и такви што често ги менуваат возилата и често купуваат нови. А при тоа купување некогаш важен елемент е токму бојата на автомобилот. Во студијата во која се најдоа над 7.500 испитаници, независно од полот, се дојде до заклучок дека купувачите на новите автомобили се повеќе склони кон