притисни ентер »

Девојче на возраст од 3,5 години прва жртва на грипот во БиХ
Девојче на возраст од 3,5 години прва жртва на грипот во БиХ

Девојче на возраст од 3,5 години прва жртва на грипот во БиХ

Девојче на возраст од 3,5 години е првата жртва на грипот во Босна и Херцеговина, јавија локални медиуми. Директорката на Здравствениот дом во Зеница, Селведина Сарајиќ Спахиќ потврди за Дневни аваз дека девојчето починало по компликации предизвикани од грип. Тоа имало и тешка мусклулна дистрофија. Девојчето живеело со самохрана мајка во селото Ораховац

Почина три и пол годишно девојче од грип во БиХ

Почина три и пол годишно девојче од грип во БиХ

Три и пол годишното девојче од Зеница е првата жртва на грипот во БиХ годинава, соопштуваат од болницата. Девојчето починало во текот на неделава од компликации предизвикани од грип, а боледувало и од тешка мускулна дистрофија. Девојчето на пат кон болницата добило нагон за кашлање и се задушило. Девојчето , кое живеело со својата самохрана мајка ,

Девојче на возраст од 3,5 години прва жртва на грипот во БиХ

Девојче на возраст од 3,5 години прва жртва на грипот во БиХ

Девојче на возраст од 3,5 години е првата жртва на грипот во Босна и Херцеговина, јавија локални медиуми. Директорката на Здравствениот дом во Зеница, Селведина Сарајиќ Спахиќ потврди за „Дневни аваз“ дека девојчето починало по компликации предизвикани од грип. Тоа имало и тешка мусклулна дистрофија. Девојчето живеело со самохрана мајка во селото Ораховац

Девојче на возраст од 3,5 години прва жртва на грипот во БиХ

Девојче на возраст од 3,5 години прва жртва на грипот во БиХ

Девојче на возраст од 3,5 години е првата жртва на грипот во Босна и Херцеговина, јавија локални медиуми. Директорката на Здравствениот дом во Зеница, Селведина Сарајиќ Спахиќ потврди за Дневни аваз дека девојчето починало по компликации предизвикани од грип. Тоа имало и тешка мусклулна дистрофија. Девојчето живеело со самохрана мајка во селото Ораховац

Девојче на возраст од 3,5 години прва жртва на грипот во БиХ

Девојче на возраст од 3,5 години прва жртва на грипот во БиХ

Девојче на возраст од 3,5 години е првата жртва на грипот во Босна и Херцеговина, јавија локални медиуми. Директорката на Здравствениот дом во Зеница, Селведина Сарајиќ Спахиќ потврди за Дневни аваз дека девојчето починало по компликации предизвикани од грип. Тоа имало и тешка мусклулна дистрофија. Девојчето живеело со самохрана мајка во селото Ораховац

Девојче на возраст од 3 години прва жртва на грипот во БиХ

Девојче на возраст од 3 години прва жртва на грипот во БиХ

Девојче на возраст од 3,5 години е првата жртва на грипот во Босна и Херцеговина, јавија локални медиуми. Директорката на Здравствениот дом во Зеница, Селведина Сарајиќ Спахиќ потврди за „Дневни аваз“ дека девојчето починало по компликации предизвикани од грип. Тоа имало и тешка мусклулна дистрофија. Девојчето живеело со самохрана мајка во селото Ораховац

Девојче од 3,5 години прва жртва на грипот во БиХ

Девојче од 3,5 години прва жртва на грипот во БиХ

Девојче на возраст од 3,5 години е првата жртва на грипот во Босна и Херцеговина, јавија локални медиуми. Директорката на Здравствениот дом во Зеница, Селведина Сарајиќ Спахиќ потврди за Дневни аваз дека девојчето починало по компликации предизвикани од грип. Тоа имало и тешка мусклулна дистрофија. Девојчето живеело со самохрана мајка во селото Ораховац

Девојче на возраст од 3 години прва жртва на грипот во БиХ

Девојче на возраст од 3 години прва жртва на грипот во БиХ

Девојче на возраст од 3,5 години е првата жртва на грипот во Босна и Херцеговина, јавија локални медиуми. Директорката на Здравствениот дом во Зеница, Селведина Сарајиќ Спахиќ потврди за „Дневни аваз“ дека девојчето починало по компликации предизвикани од грип. Тоа имало и тешка мусклулна дистрофија. Девојчето живеело со самохрана мајка во селото Ораховац

Девојче на возраст од 3,5 години прва жртва на грипот во БиХ

Девојче на возраст од 3,5 години прва жртва на грипот во БиХ

Девојче на возраст од 3,5 години е првата жртва на грипот во Босна и Херцеговина, јавија локални медиуми. Директорката на Здравствениот дом во Зеница, Селведина Сарајиќ Спахиќ потврди за Дневни аваз дека девојчето починало по компликации предизвикани од грип. Тоа имало и тешка мусклулна дистрофија. Девојчето живеело со самохрана мајка во селото Ораховац