притисни ентер »

Необична зоолошка градина во Кина | Луѓето во, животните вон кафез
Необична зоолошка градина во Кина | Луѓето во, животните вон кафез

Необична зоолошка градина во Кина | Луѓето во, животните вон кафез

Ако и вие сте од оние личности кои не сакаат зоолошки градини бидејќи не можете да сфатите што има толку забавно во гледањето затворени животни, тогаш оваа идеја без сомнение многу ќе ви се допадне. Во последно време многу се зборува за заробеништвото на животните, бидејќи нивната природа е да живеат во дивината. Зоолошките градини не само што ги лишуваат