притисни ентер »

Renault првпат по една деценија заокружи година со финансиска загуба
Renault првпат по една деценија заокружи година со финансиска загуба

Renault првпат по една деценија заокружи година со финансиска загуба

Renault официјализираше финансиска загуба од 141 милион евра во 2019 година, нешто што на францускиот гигант му се нема случено од 2009 година Renault официјализираше финансиска загуба од 141 милион евра во 2019 година, нешто што на францускиот гигант му се нема случено од 2009 година, а сега е потврдено во официјалните финансиски резултати објавени