притисни ентер »

Ако телефонот ви бил украден – не грижете се! Google има решение за да го пронајдете веднаш
Ако телефонот ви бил украден – не грижете се! Google има решение за да го пронајдете веднаш

Ако телефонот ви бил украден – не грижете се! Google има решение за да го пронајдете веднаш

Google лансираше апликација која ќе ви помогне да го пронајдете изгубениот телефон. Губењето на телефонот е како кошмар во денешниот свет, настанува паника, удирате по џебовите, се враќате по чекорите и стравот ви зазема кога ќе сфатите дека сте го изгубиле телефонот. Меѓутоа, сега на тој кошмар му дојде крајот бидејќи Google конечно претстави опција

Ако телефонот ви бил украден – не грижете се! Google има решение за да го пронајдете веднаш

Ако телефонот ви бил украден – не грижете се! Google има решение за да го пронајдете веднаш

Google лансираше апликација која ќе ви помогне да го пронајдете изгубениот телефон. Губењето на телефонот е како кошмар во денешниот свет, настанува паника, удирате по џебовите, се враќате по чекорите и стравот ви зазема кога ќе сфатите дека сте го изгубиле телефонот. Меѓутоа, сега на тој кошмар му дојде крајот бидејќи Google конечно претстави опција

Изгубениот или украден телефон Гугл отсега ќе може да го лоцира: Создаде нова фантастична апликација, само треба да се најавите

Изгубениот или украден телефон Гугл отсега ќе може да го лоцира: Создаде нова фантастична апликација, само треба да се најавите

Google лансираше апликација која ќе ви помогне да го пронајдете изгубениот телефон. Губењето на телефонот е како кошмар во денешниот свет, настанува паника, се тапкате по џебовите, се враќате во чекорите и стравот зазема кога ќе сфатите дека сте го изгубиле телефонот. Меѓутоа, сега на тој кошмар му дојде крајот бидејќи Google конечно претстави опција

Изгубениот или украден телефон може да биде пронајден! Гугл создаде фантастична апликација која ќе го лоцира, само треба да се најавите

Изгубениот или украден телефон може да биде пронајден! Гугл создаде фантастична апликација која ќе го лоцира, само треба да се најавите

Google лансираше апликација која ќе ви помогне да го пронајдете изгубениот телефон. Губењето на телефонот е како кошмар во денешниот свет, настанува паника, се тапкате по џебовите, се враќате во чекорите и стравот зазема кога ќе сфатите дека сте го изгубиле телефонот. Меѓутоа, сега на тој кошмар му дојде крајот бидејќи Google конечно претстави опција

Го изгубивте телефонот? Не очајувајте – Гугл лансираше апликација која веднаш ќе го лоцира

Го изгубивте телефонот? Не очајувајте – Гугл лансираше апликација која веднаш ќе го лоцира

Google лансираше апликација која ќе ви помогне да го пронајдете изгубениот телефон. Губењето на телефонот е како кошмар во денешниот свет, настанува паника, се тапкате по џебовите, се враќате во чекорите и стравот зазема кога ќе сфатите дека сте го изгубиле телефонот. Меѓутоа, сега на тој кошмар му дојде крајот бидејќи Google конечно претстави опција

Телефонот ви е украден? „Google“ има решение за да го пронајдете!

Телефонот ви е украден? „Google“ има решение за да го пронајдете!

По долго одложување, „Google“ на почетокот на април ја лансираше мрежата „Find My Device“ за пронаоѓање телефони и други компатибилни уреди офлајн. Ова првично е ограничено на САД и Канада, со целосна глобална експанзија планирана за крајот на јуни или почетокот на јули, при што некои региони веќе се воведуваат. Како што изјави еден корисник на „Twitter“