притисни ентер »

Претседателката на Уставен суд пријави нож и имрповизран кревет до нејзиното возило, опожарено и возилото на директорот на Идризово
Претседателката на Уставен суд пријави нож и имрповизран кревет до нејзиното возило, опожарено и возилото на директорот на Идризово

Претседателката на Уставен суд пријави нож и имрповизран кревет до нејзиното возило, опожарено и возилото на директорот на Идризово

Импровизиран кревет и кујнски нож кој бил забоден на прекинувачот за светло е пронајден во гаражното место на претседателката на уставниот суд Добрила Кацарска, која вчера во полициска станица го пријавила евентуалното загрозување на нејзината безбедност. Настанот се случил во подземните гаражи во близина на нејзиниот дом во центарот на Скопје. Ноќеска

Кацарска и претходно добивала закани на социјалните мрежи, но не сакала да реагира

Кацарска и претходно добивала закани на социјалните мрежи, но не сакала да реагира

Претседателката на Уставниот суд, Добрила Кацарска и претходно добивала закани на социјалните мрежи, но не ги пријавила во полицијата, се’ до вчерашниот инцидент со ножот најден пред нејзината гаража. „Во однос на прашањата дали имало закани досега, претседателката Кацарска потврдува дека имало повеќе непријатности во јавноста и ситни инциденти изминатиот

КАЦАРСКА И ПОРАНО ДОБИВАШЕ ЗАКАНИ Сè до ножот, не пријавуваше, велат од Уставен суд

КАЦАРСКА И ПОРАНО ДОБИВАШЕ ЗАКАНИ Сè до ножот, не пријавуваше, велат од Уставен суд

Уставниот суд потврдува дека во текот на вчерашниот ден претседателката на овој суд, Добрила Кацарска, во полициска станица пријави евентуално загрозување на сигурноста, откако на нејзиниот приватен паркинг, во близина на нејзиниот дом, на место каде што се наоѓа нејзиниот личен автомобил е најден нож до прекинувачот за струја кој го осветлува делот

Закани за претседателката на Уставен суд Добрила Кацарска

Закани за претседателката на Уставен суд Добрила Кацарска

На приватниот паркинг, каде што претседателката на Уставен суд си го паркира возилото било пронајдено, како што велат од МВР, импровизиран кревет и кујнски нож кој бил забоден на прекинувачот за светло, информираат од МВР. - На 14.05.2024 во СВР Скопје од страна на Д.К. било пријавено дека на подрачјето на Центар во подземни гаражи, во нејзино гаражно

Се огласија од Уставен суд: Не е првпат Кацарска да добива закани, но досега не пријавуваше

Се огласија од Уставен суд: Не е првпат Кацарска да добива закани, но досега не пријавуваше

Уставниот суд потврдува дека во текот на вчерашниот ден претседателката на овој суд, Добрила Кацарска, во полициска станица пријави евентуално загрозување на сигурноста, откако на нејзиниот приватен паркинг, во близина на нејзиниот дом, на место каде што се наоѓа нејзиниот личен автомобил е најден нож до прекинувачот за струја кој го осветлува делот

Со нож и се заканија на претседателката на Уставен Кацарска

Со нож и се заканија на претседателката на Уставен Кацарска

Embedded video for Со нож и се заканија на претседателката на Уставен Кацарска Како на хорор филм, претседателката на Уставен суд во својата гаража начекала забоден нож во прекинувачот за светло. Пред самото гаражно место до автомобилот бил оставен импровизиран кревет. Од кого доаѓаат и што треба да значат ваквите закани за претседателката Добрила

Кацарска и претходно добивала закани на социјалните мрежи, но не сакала да реагира

Кацарска и претходно добивала закани на социјалните мрежи, но не сакала да реагира

Прерседателката на Уставниот суд, Добрила Кацарска и претходно добивала закани на социјалните мрежи, но не ги пријавила во полицијата, се’ до вчерашниот инцидент со ножот најден пред нејзината гаража. „Во однос на прашањата дали имало закани досега, претседателката Кацарска потврдува дека имало повеќе непријатности во јавноста и ситни инциденти изминатиот

Кацарска и претходно добивала закани на социјалните мрежи, но не сакала да реагира

Кацарска и претходно добивала закани на социјалните мрежи, но не сакала да реагира

Фото: МИА Прерседателката на Уставниот суд Добрила Кацарска и претходно добивала закани на социјалните мрежи, но не ги пријавила во полицијата, сѐ до вчерашниот инцидент со ножот најден пред нејзината гаража. – Во однос на прашањата дали имало закани досега, претседателката Кацарска потврдува дека имало повеќе непријатности во јавноста и ситни инциденти

Кацарска и претходно добивала закани по социјалните мрежи, но не пријавила се до овој инцидент во гаражата

Кацарска и претходно добивала закани по социјалните мрежи, но не пријавила се до овој инцидент во гаражата

По поставените прашања од повеќе медиуми Уставниот суд потврдува дека во текот на вчерашниот ден претседателката на Уставниот суд Добрила Кацарска во полициска станица пријави евентуално загрозување на сигурноста, откако на нејзиниот приватен паркинг, во близина на нејзиниот дом, на место каде што се наоѓа нејзиниот личен автомобил е најден нож до

Се огласија од Уставен суд: Не е прв пат Кацарска да добива закани, но досега не пријавуваше

Се огласија од Уставен суд: Не е прв пат Кацарска да добива закани, но досега не пријавуваше

Уставниот суд потврдува дека во текот на вчерашниот ден претседателката на овој суд, Добрила Кацарска, во полициска станица пријави евентуално загрозување на сигурноста, откако на нејзиниот приватен паркинг, во близина на нејзиниот дом, на место каде што се наоѓа нејзиниот личен автомобил е најден нож до прекинувачот за струја кој го осветлува делот