притисни ентер »

„Животот под лупа“
„Животот под лупа“

„Животот под лупа“

Едно од најновите изданија на американската поштенска служба содржи суштества толку микроскопски што се премногу мали за задната страна на поштенската марка. Неодамна објавената колекција „Животот под лупа“( Life Magnified ) содржи дваесет од најситните живи форми во светот, од кластер на еластични црвени крвни зрнца и прамен од коса до широката мрежа