притисни ентер »

На овој начин пријавете се за новото квиз шоу на Сител
На овој начин пријавете се за новото квиз шоу на Сител

На овој начин пријавете се за новото квиз шоу на Сител

Сител телевизија најавува ново квиз шоу кое со емитување ќе започне оваа година. Доколку сакате да го испробате своето знаење и воедно да се забавувате, пријавете се на следниов контакт е-меил, така што ќе ги оставите вашите лични податоци : [email protected] Дани | ТВ Пакет