притисни ентер »

Писма до Петар
Писма до Петар

Писма до Петар

25 јануари Денеска прибирајќи се накај дома од Матрицата , пак си потпевнував не гледај ме така, момче , но наместо и секој твој поглед е повик , се фатив како пеам и секој мој поглед , беше некаде околу 9, врапчињата веќе се беа изнацрцореле под мојот прозорец, веќе си ја имав проверено поштата и дома имав намера малку да читам од книгата на Хелер