притисни ентер »

Џорџ Клуни три пати ја молел за првиот состанок: Необичниот живот на Амал
Џорџ Клуни три пати ја молел за првиот состанок: Необичниот живот на Амал

Џорџ Клуни три пати ја молел за првиот состанок: Необичниот живот на Амал

Амал Клуни е една од најпознатите и највлијателни адвокати во светот. На пошироката јавност сепак и стана позната откако се омажи за холивудската ѕвезда Џорџ Клуни. Животот на Амал е необичен. Таа е родена во Бејрут, Либан, во почитувано семејство. Нејзиниот прадедо бил министер, еден од најпознатите економисти во арапскиот свет. Нејзината баба е првата