притисни ентер »

Среќно семејство - Бали Бег и Неџла објавија прва семејна фотографија со синот
Среќно семејство - Бали Бег и Неџла објавија прва семејна фотографија со синот

Среќно семејство - Бали Бег и Неџла објавија прва семејна фотографија со синот

Популарната турска двојка, Бурак Озчивит и неговата сопруга Фахрие Евџен, станаа родители. Фехрие, или позната по улогата на Неџла, се породила во саботата во 13:30 часот. Тежок 3.670 грама, а долг 52 сантиметри, синот го доби името Каран. Бали Бег присуствувал на породувањето и не можел да ги сокрие солзите, пишуваат медиумите. Актерката се породи

Наследникот на Бали бег има свој „Инстаграм“ и милиони на сметка

Наследникот на Бали бег има свој „Инстаграм“ и милиони на сметка

Популарната турска двојка, Бурак Озчивит и неговата сопруга Фахрие Евџен, станаа родители. Фехрие, или позната по улогата на Неџла, се породила во саботата во 13:30 часот. Тежок 3.670 грама, а долг 52 сантиметри, синот го доби името Каран. Бали Бег присуствувал на породувањето и не можел да ги сокрие солзите, пишуваат медиумите. Актерката се породи

Бали Бег стана татко: Фахрие Евџен роди син!

Бали Бег стана татко: Фахрие Евџен роди син!

Популарниот турски актер Бурак Озџивит, кого публиката во Македонија и регионот го памети по улогата на Бали Бег, стана татко. Имено, неговата сопруга, исто така актерка, Фахрие Евџен, на свет донела момче кој го доби името Каран. Како што пренесува турскиот магазин Сабах, момчето е тешко 3.670 гр, а долго 52 цм. Бали Бег бил со својата жена во текот

Бали Бег и Неџла го покажаа синчето на Инстаграм

Бали Бег и Неџла го покажаа синчето на Инстаграм

Популарната турска двојка, Бурак Озчивит и неговата сопруга Фахрие Евџен, станаа родители. Фехрие, или позната по улогата на Неџла, се породила во саботата во 13:30 часот. Тежок 3.670 грама, а долг 52 сантиметри, синот го доби името Каран. Бали Бег присуствувал на породувањето и не можел да ги сокрие солзите, пишуваат медиумите. Актерката се породи

Бали Бег и Неџла го покажаа синчето на Инстаграм

Бали Бег и Неџла го покажаа синчето на Инстаграм

| април 15, 2019 Популарната турска двојка, Бурак Озчивит и неговата сопруга Фахрие Евџен, станаа родители. Фехрие, или позната по улогата на Неџла, се породила во саботата во 13:30 часот. Тежок 3.670 грама, а долг 52 сантиметри, синот го доби името Каран. Бали Бег присуствувал на породувањето и не можел да ги сокрие солзите, пишуваат медиумите. Актерката

Се роди синот на Бали Бег и Неџла

Се роди синот на Бали Бег и Неџла

Популарната турска двојка, Бурак Озчивит и неговата сопруга Фахрие Евџен, станаа родители. Фехрие, или позната по улогата на Неџла, се породила во саботата во 13:30 часот. Тежок 3.670 грама, а долг 52 сантиметри, синот го доби името Каран. Бали Бег присуствувал на породувањето и не можел да ги сокрие солзите, пишуваат медиумите. Актерката се породи

Веќе има свој „Инстаграм“ и милиони на сметка: Се роди синот на Бали Бег и Неџла

Веќе има свој „Инстаграм“ и милиони на сметка: Се роди синот на Бали Бег и Неџла

Веќе има свој „Инстаграм“ и милиони на сметка: Се роди синот на Бали Бег и Неџла Популарната турска двојка, Бурак Озчивит и неговата сопруга Фахрие Евџен, станаа родители. Фехрие, или позната по улогата на Неџла, се породила во саботата во 13:30 часот. Тежок 3.670 грама, а долг 52 сантиметри, синот го доби името Каран. Бали Бег присуствувал на породувањето

ВЕЌЕ ИМА СВОЈ „ИНСТАГРАМ“И МИЛИОНИ НА СМЕТКА: Се poди синот на Бали Бег и Неџла!

ВЕЌЕ ИМА СВОЈ „ИНСТАГРАМ“И МИЛИОНИ НА СМЕТКА: Се poди синот на Бали Бег и Неџла!

Популарната турска двојка, Бурак Озчивит и неговата сопруга Фахрие Евџен, станаа родители. Фехрие, или позната по улогата на Неџла, се пopодила во саботата во 13:30 часот. Тежок 3.670 грама, а долг 52 сантиметри, синот го доби името Каран. Бали Бег приcyствувал на пopодувањето и не можел да ги coкрие coлзите, пишуваат медиумите. Актерката се пopоди

Веќе има свој „Инстаграм“ и милиони на сметка: Се роди синот на Бали Бег и Неџла

Веќе има свој „Инстаграм“ и милиони на сметка: Се роди синот на Бали Бег и Неџла

Популарната турска двојка, Бурак Озчивит и неговата сопруга Фахрие Евџен, станаа родители. Фехрие, или позната по улогата на Неџла, се породила во саботата во 13:30 часот. Тежок 3.670 грама, а долг 52 сантиметри, синот го доби името Каран. Бали Бег присуствувал на породувањето и не можел да ги сокрие солзите, пишуваат медиумите. Актерката се породи

Неџла и Бали Бег станаа родители!

Неџла и Бали Бег станаа родители!

Турските медиуми јавија дека еден од најпопуларните турски актери, Бурак Озџивит и неговата сопруга Фахрие Евџен, стнаа родители.Фехрие, или позната по улогата на Неџла, се породи вчера во 13:30 часот. Бебето се вика Каран. -Таткото присуствувал на породувањето и не можел да ги сокрие солзите, пишуваат медиумите.