притисни ентер »

Вуков како 14-пласиран заврши во квалификациите на „Марко Симончели“
Вуков како 14-пласиран заврши во квалификациите на „Марко Симончели“

Вуков како 14-пласиран заврши во квалификациите на „Марко Симончели“

Македонскиот автомобилист Ристо Вуков настапи во квалификациите на патеката „Марко Симончели“ во Италија во рамки на Порше Карера ГТ3 Купот и истите успеа да ги заврши успешно. Нашиот возач ги заврши квалификациите на четиринаесеттата позиција со време 1:37.297, а во циклусот учествуваа вкупно 23 возачи. За Рико ова ќе биде втора трка во Порше Карера

Рико ги комплетираше квалификациите во Мисано на стазата „Марко Симончели“

Рико ги комплетираше квалификациите во Мисано на стазата „Марко Симончели“

Како што беше претходно најавено, денес во Мисано на стазата „Марко Симончели“ се возеа квалификациите во рамки на втората трка од сезоната во Порше Карера ГТ3 Купот на Италија. Започнаа од 11:30 часот, па до 12:00 часот на програмата беше ПК1, како и ПК2 од 12:05 до 12:15 часот. Нашиот автомобилист Ристо Вуков Рико денешните квалификации ги заврши

Ристо Виков Рико со нов предизвик на Порше Карера ГТ3 Куп Италија

Ристо Виков Рико со нов предизвик на Порше Карера ГТ3 Куп Италија

Нашиот млад автомобилист автомобилист Ристо Вуков Рико, викендов го очекува втората трка од сезоната во Порше Карера ГТ3 Купот на Италија со тимот на ГДЛ Рејсинг. Првата трка ќе се вози под рефлектори, на 1 август во 22 часот, а втората е на програмата во недела со почеток во 12:50 часот. Пренос од двете трки ќе биде емитуван во живо на МРТ3. По деби

Поршето на Рико со освежен лик – сега изгледа уште помоќно

Поршето на Рико со освежен лик – сега изгледа уште помоќно

Пред македонскиот автомобилист Ристо Вуков Вуков викендов е нов предизвик во силниот Порше Карера ГТ3 Куп на Италија. Нашиот автомобилист тестира и максимално сериозно се подготвува за втората трка од сезоната во Порше Карера ГТ3 Купот на Италија кој се вози на славната стаза во Мисано која го носи името Марко Симончели. Возилот на Рико кој вози за

Ристо Виков Рико со нов предизвик на Порше Карера ГТ3 Куп Италија

Ристо Виков Рико со нов предизвик на Порше Карера ГТ3 Куп Италија

Нашиот млад автомобилист автомобилист Ристо Вуков Рико, викендов го очекува втората трка од сезоната во Порше Карера ГТ3 Купот на Италија со тимот на ГДЛ Рејсинг. Првата трка ќе се вози под рефлектори, на 1 август во 22 часот, а втората е на програмата во недела со почеток во 12:50 часот. Пренос од двете трки ќе биде емитуван во живо на МРТ3. По деби

Рико роденденот го прослави со одлично врема, а во гаражата го дочека изненадување од тимот

Рико роденденот го прослави со одлично врема, а во гаражата го дочека изненадување од тимот

За македонскот автомобилист Ристо Вуков Рико вчера беше посебен ден. Рико својот 25. роденден го прослави „работно“, со тренинг-тест возење на стазата во Мисано – „Марко Симончели“. Вуков како што е познато, викендов го очекува втората трка од сезоната во Порше Карера ГТ3 Купот на Италија со тимот на ГДЛ Рејсин.За Вуков нема простор за одмор и опуштање,