притисни ентер »

Нов вид контрацепција за мажи
Нов вид контрацепција за мажи

Нов вид контрацепција за мажи

Во Индија наскоро се очекува да биде пуштено во продажба ново средство за контрацепција за мажи. Не се работи за кондом, апче, крема за контрацепција, ниту, пак, за васектомија. Станува збор за првата контрацептивна инјекција за мажи – „Рисуг“ (скратено од „reversible inhibition of sperm under guidance“ – контрола на повратно мирување на спермата)

Нов вид контрацепција за мажи во вид на инекција

Нов вид контрацепција за мажи во вид на инекција

Во Индија наскоро се очекува да биде пуштено во продажба ново средство за контрацепција за мажи. Не се работи за кондом, апче, крема за контрацепција, ниту, пак, за васектомија. Станува збор за првата контрацептивна инекција за мажи – „Рисуг“ (скратено од „reversible inhibition of sperm under guidance“ – контрола на повратно мирување на спермата).

Нова контрацептивна инјекција за мажи

Нова контрацептивна инјекција за мажи

Во Индија наскоро се очекува да биде пуштено во продажба ново средство за контрацепција за мажи. Не се работи за кондом, апче, крема за контрацепција, ниту, пак, за васектомија. Станува збор за првата контрацептивна инјекција за мажи – „Рисуг“ (скратено од „reversible inhibition of sperm under guidance“ – контрола на повратно мирување на спермата)

Нов вид контрацепција за мажи

Нов вид контрацепција за мажи

Станува збор за првата контрацептивна инјекција за мажи – „Рисуг“ (скратено од „reversible inhibition of sperm under guidance“ – контрола на повратно мирување на спермата). Средството е за еднократна употреба и дејството трае 13 години. Во Индија наскоро се очекува да биде пуштено во продажба ново средство за контрацепција за мажи. Не се работи за

Нов вид контрацепција за мажи

Нов вид контрацепција за мажи

Во Индија наскоро се очекува да биде пуштено во продажба ново средство за контрацепција за мажи. Не се работи за кондом, апче, крема за контрацепција, ниту, пак, за васектомија. Станува збор за првата контрацептивна инјекција за мажи – „Рисуг” (скратено од „reversible inhibition of sperm under guidance” – контрола на повратно мирување на спермата)

Нов вид на контрацепција за мажи која трае 13 години

Нов вид на контрацепција за мажи која трае 13 години

Во Индија наскоро се очекува да биде пуштено во продажба ново средство за контрацепција за мажи. Не станува збор за кондом, апче, крема за контрацепција, ниту, пак, за вазектомија. Туку, за првата контрацептивна инјекција за мажи – „Рисуг“ (скратено од „reversible inhibition of sperm under guidance“ – контрола на повратно мирување на спермата). Средството

Нов вид контрацепција за мажи

Нов вид контрацепција за мажи

Во Индија наскоро се очекува да биде пуштено во продажба ново средство за контрацепција за мажи. Не се работи за кондом, апче, крема за контрацепција, ниту, пак, за васектомија. Станува збор за првата контрацептивна инјекција за мажи – „Рисуг“ (скратено од „reversible inhibition of sperm under guidance“ – контрола на повратно мирување на спермата)

Нов вид контрацепција за мажи

Нов вид контрацепција за мажи

Њу Делхи, 6 декември 2019 (/) – Во Индија наскоро се очекува да биде пуштено во продажба ново средство за контрацепција за мажи. Не се работи за кондом, апче, крема за контрацепција, ниту, пак, за васектомија. Станува збор за првата контрацептивна инјекција за мажи – „Рисуг“ (скратено од „reversible inhibition of sperm under guidance“ – контрола на

Нов вид контрацепција за мажи во Индија: Наместо кондом инјекција која дејствува 13 години

Нов вид контрацепција за мажи во Индија: Наместо кондом инјекција која дејствува 13 години

Во Индија наскоро се очекува да биде пуштено во продажба ново средство за контрацепција за мажи. Не се работи за кондом, апче, крема за контрацепција, ниту, пак, за васектомија. Станува збор за првата контрацептивна инјекција за мажи – „Рисуг“ (скратено од „reversible inhibition of sperm under guidance“ – контрола на повратно мирување на спермата)