притисни ентер »

Тенорот Благој Нацоски директно од Италија: Строгите мерки дадоа резултат, по 3 недели
Тенорот Благој Нацоски директно од Италија: Строгите мерки дадоа резултат, по 3 недели

Тенорот Благој Нацоски директно од Италија: Строгите мерки дадоа резултат, по 3 недели

Тој е еден од најпознатите македонски оперски пејачи во светот. Исклучителен тенoр кој е културен амбасадор на земјата. Благој Нацоски подолго време живее во Џенова, Италија. Таму создава уметност на сцена, ценет е и признат, а со неговиот глас иницира посебно доживување. Монетално е токму во земјата каде жариштето на коронависурот има најголем интензитет,

Тенорот Благој Нацоски директно од Италија: Строгите мерки дадоа резултат, по 3 недели

Тенорот Благој Нацоски директно од Италија: Строгите мерки дадоа резултат, по 3 недели

Тој е еден од најпознатите македонски оперски пејачи во светот. Исклучителен тенoр кој е културен амбасадор на земјата. Благој Нацоски подолго време живее во Џенова, Италија. Таму создава уметност на сцена, ценет е и признат, а со неговиот глас иницира посебно доживување. Монетално е токму во земјата каде жариштето на коронависурот има најголем интензитет,

Тенорот Благој Нацоски директно од Италија: Строгите мерки дадоа резултат, по 3 недели

Тенорот Благој Нацоски директно од Италија: Строгите мерки дадоа резултат, по 3 недели

Тој е еден од најпознатите македонски оперски пејачи во светот. Исклучителен тенoр кој е културен амбасадор на земјата. Благој Нацоски подолго време живее во Џенова, Италија. Таму создава уметност на сцена, ценет е и признат, а со неговиот глас иницира посебно доживување. Монетално е токму во земјата каде жариштето на коронависурот има најголем интензитет,