притисни ентер »

Ципрас: Задржувањето на двајцата грчки војници во Турција е отворена рана за НАТО

Ципрас: Задржувањето на двајцата грчки војници во Турција е отворена рана за НАТО

Премиерот на Грција, Алексис Ципрас го опиша притворањето на двајцата грчки војници во Турција како отворена рана за алијансата, пренесе грчката новинска агенција АНА-МПА. „За целата организација отворена рана е фактот дека двајца војници од земја-членка на НАТО беа приведени од друга членка на НАТО, бидејќи по грешка навлегле неколку метри на нејзина

Ципрас: Задржувањето на двајцата грчки војници во Турција е отворена рана за НАТО

Ципрас: Задржувањето на двајцата грчки војници во Турција е отворена рана за НАТО

Премиерот на Грција, Алексис Ципрас го опиша притворањето на двајцата грчки војници во Турција како отворена рана за алијансата, пренесе грчката новинска агенција АНА-МПА. „За целата организација отворена рана е фактот дека двајца војници од земја-членка на НАТО беа приведени од друга членка на НАТО, бидејќи по грешка навлегле неколку метри на нејзина

Ципрас: Задржувањето на двајцата грчки војници во Турција е отворена рана за НАТО

Ципрас: Задржувањето на двајцата грчки војници во Турција е отворена рана за НАТО

Премиерот на Грција, Алексис Ципрас го опиша притворањето на двајцата грчки војници во Турција како отворена рана за алијансата, пренесе грчката новинска агенција АНА-МПА. „За целата организација отворена рана е фактот дека двајца војници од земја-членка на НАТО беа приведени од друга членка на НАТО, бидејќи по грешка навлегле неколку метри на нејзина

Ципрас: Задржувањето на двајцата грчки војници во Турција е отворена рана за НАТО

Ципрас: Задржувањето на двајцата грчки војници во Турција е отворена рана за НАТО

Премиерот на Грција, Алексис Ципрас го опиша притворањето на двајцата грчки војници во Турција како отворена рана за алијансата, пренесе грчката новинска агенција АНА-МПА. „За целата организација отворена рана е фактот дека двајца војници од земја-членка на НАТО беа приведени од друга членка на НАТО, бидејќи по грешка навлегле неколку метри на нејзина

Ципрас: Задржувањето на двајцата грчки војници во Турција е отворена рана за НАТО

Ципрас: Задржувањето на двајцата грчки војници во Турција е отворена рана за НАТО

Премиерот на Грција, Алексис Ципрас го опиша притворањето на двајцата грчки војници во Турција како отворена рана за алијансата, пренесе грчката новинска агенција АНА-МПА. „За целата организација отворена рана е фактот дека двајца војници од земја-членка на НАТО беа приведени од друга членка на НАТО, бидејќи по грешка навлегле неколку метри на нејзина

Ципрас: Задржувањето на двајцата грчки војници во Турција е отворена рана за НАТО

Ципрас: Задржувањето на двајцата грчки војници во Турција е отворена рана за НАТО

Премиерот на Грција, Алексис Ципрас го опиша притворањето на двајцата грчки војници во Турција како отворена рана за алијансата, пренесе грчката новинска агенција АНА-МПА. „За целата организација отворена рана е фактот дека двајца војници од земја-членка на НАТО беа приведени од друга членка на НАТО, бидејќи по грешка навлегле неколку метри на нејзина

Ципрас: Задржувањето на двајцата грчки војници во Турција е отворена рана за НАТО

Ципрас: Задржувањето на двајцата грчки војници во Турција е отворена рана за НАТО

Премиерот на Грција, Алексис Ципрас го опиша притворањето на двајцата грчки војници во Турција како отворена рана за алијансата, пренесе грчката новинска агенција АНА-МПА. „За целата организација отворена рана е фактот дека двајца војници од земја-членка на НАТО беа приведени од друга членка на НАТО, бидејќи по грешка навлегле неколку метри на нејзина

Ципрас: Задржувањето на двајцата грчки војници во Турција е отворена рана за НАТО

Ципрас: Задржувањето на двајцата грчки војници во Турција е отворена рана за НАТО

Премиерот на Грција, Алексис Ципрас го опиша притворањето на двајцата грчки војници во Турција како отворена рана за алијансата, пренесе грчката новинска агенција АНА-МПА. „За целата организација отворена рана е фактот дека двајца војници од земја-членка на НАТО беа приведени од друга членка на НАТО, бидејќи по грешка навлегле неколку метри на нејзина

Ципрас: Задржувањето на двајцата грчки војници во Турција е отворена рана за НАТО

Ципрас: Задржувањето на двајцата грчки војници во Турција е отворена рана за НАТО

Премиерот на Грција, Алексис Ципрас го опиша притворањето на двајцата грчки војници во Турција како отворена рана за алијансата, пренесе грчката новинска агенција АНА-МПА. „За целата организација отворена рана е фактот дека двајца војници од земја-членка на НАТО беа приведени од друга членка на НАТО, бидејќи по грешка навлегле неколку метри на нејзина

Ципрас: Задржувањето на двајцата грчки војници во Турција е отворена рана за НАТО

Ципрас: Задржувањето на двајцата грчки војници во Турција е отворена рана за НАТО

Премиерот на Грција, Алексис Ципрас го опиша притворањето на двајцата грчки војници во Турција како отворена рана за алијансата, пренесе грчката новинска агенција АНА-МПА. „За целата организација отворена рана е фактот дека двајца војници од земја-членка на НАТО беа приведени од друга членка на НАТО, бидејќи по грешка навлегле неколку метри на нејзина