притисни ентер »

Меркел: Постои шанса да дојде до излез на Велика Британија од ЕУ со договор
Меркел: Постои шанса да дојде до излез на Велика Британија од ЕУ со договор

Меркел: Постои шанса да дојде до излез на Велика Британија од ЕУ со договор

Германската канцеларка, Ангела Меркел изјави денеска дека и понатаму постои шанса да дојде до излез на Велика Британија од ЕУ со договор, иако Берлин се подготвува и за брегзит без договор. „Германската влада ќе направи сѐ до последниот ден, за да дојде до брегзит со договор. Останува фактот дека по повлекувањето на Британија имаме економски конкурент

Меркел: Постои шанса да дојде до излез на Велика Британија од ЕУ со договор

Меркел: Постои шанса да дојде до излез на Велика Британија од ЕУ со договор

Германската канцеларка Ангела Меркел изјави денеска дека и понатаму постои шанса да дојде до излез на Велика Британија од ЕУ со договор, иако Берлин се подготвува и за брегзит без договор. „Германската влада ќе направи сè до последниот ден за да дојде до брегзит со договор. Останува фактот дека по повлекувањето на Британија имаме економски конкурент

Меркел: Постои шанса да дојде до излез на Велика Британија од ЕУ со договор

Меркел: Постои шанса да дојде до излез на Велика Британија од ЕУ со договор

Германската канцеларка Ангела Меркел изјави денеска дека и понатаму постои шанса да дојде до излез на Велика Британија од ЕУ со договор, иако Берлин се подготвува и за брегзит без договор. „Германската влада ќе направи сè до последниот ден за да дојде до брегзит со договор. Останува фактот дека по повлекувањето на Британија имаме економски конкурент

Меркел: И понатаму постојат сите шанси за договор за Брегзит

Меркел: И понатаму постојат сите шанси за договор за Брегзит

Германската канцеларка Ангела Меркел денеска изјави дека се уште се надева на договор меѓу Велика Британија и Европска Унија за Брегзит и покрај неизвесната политичка состојба во Лондон. – Цврсто сум убедена дека се уште имаме шанса да го постигнеме ова на организиран начин. И германската Влада ќе биде ангажирана до последен ден да го овозможи тоа,

Меркел: Постои шанса да дојде до излез на Велика Британија од ЕУ со договор

Меркел: Постои шанса да дојде до излез на Велика Британија од ЕУ со договор

Германската канцеларка, Ангела Меркел изјави денеска дека и понатаму постои шанса да дојде до излез на Велика Британија од ЕУ со договор, иако Берлин се подготвува и за брегзит без договор. „Германската влада ќе направи сѐ до последниот ден, за да дојде до брегзит со договор. Останува фактот дека по повлекувањето на Британија имаме економски конкурент

Меркел: И понатаму постојат сите шанси за договор за Брегзит

Меркел: И понатаму постојат сите шанси за договор за Брегзит

Германската канцеларка Ангела Меркел денеска изјави дека се уште се надева на договор меѓу Велика Британија и Европска Унија за Брегзит и покрај неизвесната политичка состојба во Лондон. – Цврсто сум убедена дека се уште имаме шанса да го постигнеме ова на организиран начин. И германската Влада ќе биде ангажирана до последен ден да го овозможи тоа,

Меркел: И понатаму постојат сите шанси за договор за Брегзит

Меркел: И понатаму постојат сите шанси за договор за Брегзит

Германската канцеларка Ангела Меркел денеска изјави дека се уште се надева на договор меѓу Велика Британија и Европска Унија за Брегзит и покрај неизвесната политичка состојба во Лондон. – Цврсто сум убедена дека се уште имаме шанса да го постигнеме ова на организиран начин. И германската Влада ќе биде ангажирана до последен ден да го овозможи тоа,

Меркел: И понатаму постојат сите шанси за договор за Брегзит

Меркел: И понатаму постојат сите шанси за договор за Брегзит

Германската канцеларка Ангела Меркел денеска изјави дека се уште се надева на договор меѓу Велика Британија и Европска Унија за Брегзит и покрај неизвесната политичка состојба во Лондон. – Цврсто сум убедена дека се уште имаме шанса да го постигнеме ова на организиран начин. И германската Влада ќе биде ангажирана до последен ден да го овозможи тоа,

Меркел: И понатаму постојат сите шанси за договор за Брегзит

Меркел: И понатаму постојат сите шанси за договор за Брегзит

Меркел: И понатаму постојат сите шанси за договор за Брегзит Германската канцеларка Ангела Меркел денеска изјави дека се уште се надева на договор меѓу Велика Британија и Европска Унија за Брегзит и покрај неизвесната политичка состојба во Лондон. – Цврсто сум убедена дека се уште имаме шанса да го постигнеме ова на организиран начин. И германската