притисни ентер »

Истражување: Луѓето со оваа крвна група имаат помали шанси од кардиоваскуларни болести
Истражување: Луѓето со оваа крвна група имаат помали шанси од кардиоваскуларни болести

Истражување: Луѓето со оваа крвна група имаат помали шанси од кардиоваскуларни болести

Доколку консумирате намирници кои не ѝ одговараат на вашата крвна група веројатно е дека ќе имате здравствени проблеми. Истражувањето кое го објавило Европското кардиолошко здружение, опфатило анализа на податоци на над 1,3 милиони луѓе, а резултатите покажале дека ризикот од кардиоваскуларни проблеми кај луѓето со крвна група А, Б или АБ е поголем

Истражување: Луѓето со оваа крвна група имаат помали шанси од кардиоваскуларни болести

Истражување: Луѓето со оваа крвна група имаат помали шанси од кардиоваскуларни болести

Доколку консумирате намирници кои не ѝ одговараат на вашата крвна група веројатно е дека ќе имате здравствени проблеми. Истражувањето кое го објавило Европското кардиолошко здружение, опфатило анализа на податоци на над 1,3 милиони луѓе, а резултатите покажале дека ризикот од кардиоваскуларни проблеми кај луѓето со крвна група А, Б или АБ е поголем