притисни ентер »

Утре дел од општина Центар без вода
Утре дел од општина Центар без вода

Утре дел од општина Центар без вода

Како што информира ЈП „Водовод и канализација“ –  Скопје, прекинот е поради дефект на огрлица на крстосницата на улицата „Рајко Жинзифов“ со „Киро Крстевски – Платник“. Водоснабдувањето ќе биде прекинато се до завршување со санација на дефектот.

Оваа локација од Скопје утре без вода

Оваа локација од Скопје утре без вода

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека утре, 25.11.2022, поради дефект на огрлица на крстосницата Рајко Жинзифов /Киро Крстевски Платник, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од истите улици. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со санација на дефектот.

Дел од Центар утре без вода

Дел од Центар утре без вода

Дел од Центар утре без вода С.С. Пред 1 минута Поправање водоводна цевка / Фото: илустрација / архива на Слободен печат Без вода утре од 9 часот ќе останат дел од корисниците од општина Центар, лоцирани на улиците „Рајко Жинзифов” и „Киро Крстевски – Платник”. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Како што информира ЈП „Водовод и канализација”

Дел од општина Центар утре без вода

Дел од општина Центар утре без вода

Без вода утре од 9 часот ќе останат дел од корисниците од општина Центар, лоцирани на улиците „Рајко Жинзифов“ и „Киро Крстевски – Платник“. Како што информира ЈП „Водовод и канализација“ –  Скопје, прекинот е поради дефект на огрлица на крстосницата на улицата „Рајко Жинзифов“ со „Киро Крстевски – Платник“. Водоснабдувањето ќе биде прекинато се до

Без вода дел од корисниците од улицата „Васил Левски“

Без вода дел од корисниците од улицата „Васил Левски“

Без вода дел од корисниците од улицата „Васил Левски“ Прекин во водоснабдувањето денеска од 10 часот ќе имаат дел од корисниците на улицата „Васил Левски“, соопшти ЈП Водовод и канализација. Причина за прекинот на водоснабдувањето, како што информираат од претпријатието, е дефект на затварач (Огрлиц) Ф 80мм. и приклучна цевка Ф1“ на ул.„Васил Левски“

Без вода Долно Лисиче

Без вода Долно Лисиче

Без вода Долно Лисиче С.С. Пред 4 минути Прекин на водоснабдување фото МИА Прекинато водоснабдување денеска од 10:30 часот ќе имаат корисниците од населбата Долно Лисиче, соопшти ЈП Водовод и канализација. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Причина за прекинот на водоснабдувањето, како што информираат од претпријатието, е дефект на ППХ Ф

Без вода дел од корисниците од улицата „Васил Левски“

Без вода дел од корисниците од улицата „Васил Левски“

Причина за прекинот на водоснабдувањето, како што информираат од претпријатието, е дефект на затварач (Огрлиц) Ф 80мм. и приклучна цевка Ф1“ на ул.„Васил Левски“ бр 14, и ќе трае до завршување на санацијата на дефектот.

Без вода дел од корисниците од улицата „Васил Левски”

Без вода дел од корисниците од улицата „Васил Левски”

Без вода дел од корисниците од улицата „Васил Левски” С.С. Пред 2 минути Прекин во водоснабдувањето денеска од 10 часот ќе имаат дел од корисниците на улицата „Васил Левски”, соопшти ЈП Водовод и канализација. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Причина за прекинот на водоснабдувањето, како што информираат од претпријатието, е дефект на затварач

Без вода дел од корисниците од улицата „Васил Левски”

Без вода дел од корисниците од улицата „Васил Левски”

Прекин во водоснабдувањето денеска од 10 часот ќе имаат дел од корисниците на улицата „Васил Левски”, соопшти ЈП Водовод и канализација. Причина за прекинот на водоснабдувањето, како што информираат од претпријатието, е дефект на затварач (Огрлиц) Ф 80мм. и приклучна цевка Ф1″ на ул.„Васил Левски” бр 14, и ќе трае до завршување на санацијата на дефектот

Скопска населба остана без вода поради дефект

Скопска населба остана без вода поради дефект

Прекинато водоснабдување денеска од 10:30 часот ќе имаат корисниците од населбата Долно Лисиче, соопшти ЈП Водовод и канализација. Причина за прекинот на водоснабдувањето, како што информираат од претпријатието, е дефект на ППХ Ф 80мм.на ул.3 во Долно Лисиче и ќе трае до завршување на санацијата на дефектот.