притисни ентер »

Кубанците со штурци ја нападнале американската амбасада во Хавана?
Кубанците со штурци ја нападнале американската амбасада во Хавана?

Кубанците со штурци ја нападнале американската амбасада во Хавана?

Професор по сензорна биологија од универзитетот Линколн, во САД Фернандо Монтеалегре Запат, ги отфрлил теориите дека персоналот на американската амбасада во Куба во 2017 година бил на мета на сонично оружје. Откако во амбасадата пред две години се појавила мистериозна болест, многумина теоретичарии на заговор верувале дека станува збор за однапред

Кубанците со штурци ја нападнале американската амбасада во Куба?

Кубанците со штурци ја нападнале американската амбасада во Куба?

Професор по сензорна биологија од универзитетот Линколн, во САД Фернандо Монтеалегре Запат, ги отфрлил теориите дека персоналот на американската амбасада во Куба во 2017 година бил на мета на сонично оружје. Откако во амбасадата пред две години се појавила мистериозна болест, многумина теоретичарии на заговор верувале дека станува збор за однапред

Кубанците со штурци ја нападнале американската амбасада во Хавана?

Кубанците со штурци ја нападнале американската амбасада во Хавана?

Професор по сензорна биологија од универзитетот Линколн, во САД Фернандо Монтеалегре Запат, ги отфрлил теориите дека персоналот на американската амбасада во Куба во 2017 година бил на мета на сонично оружје. Откако во амбасадата пред две години се појавила мистериозна болест, многумина теоретичарии на заговор верувале дека станува збор за однапред