притисни ентер »

Семејство усвои девојче од Уганда, но кога ја слушнаа нејзината животна приказна веднаш ја вратија
Семејство усвои девојче од Уганда, но кога ја слушнаа нејзината животна приказна веднаш ја вратија

Семејство усвои девојче од Уганда, но кога ја слушнаа нејзината животна приказна веднаш ја вратија

Џесика и Адам Дејвис од САД веќе имаа четири деца, но, сепак, решија да усвојат уште едно дете, шестгодишно девојче од Уганда. Им било кажано дека малата Намата останала без своето семејство. Татко ѝ починал, а мајка ѝ не се грижела за неа, па никогаш не одела на училиште. Агенцијата што го организираше усвојувањето му рече на семејството Дејвис дека

Семејство усвои девојче од Уганда, но кога ја слушнаа нејзината животна приказна веднаш ја вратија

Семејство усвои девојче од Уганда, но кога ја слушнаа нејзината животна приказна веднаш ја вратија

Џесика и Адам Дејвис од САД веќе имаа четири деца, но, сепак, решија да усвојат уште едно дете, шестгодишно девојче од Уганда. Им било кажано дека малата Намата останала без своето семејство. Татко ѝ починал, а мајка ѝ не се грижела за неа, па никогаш не одела на училиште. Агенцијата што го организираше усвојувањето му рече на семејството Дејвис дека

Семејство усвои девојче од Уганда, но кога ја слушнаа нејзината животна приказна веднаш ја вратија

Семејство усвои девојче од Уганда, но кога ја слушнаа нејзината животна приказна веднаш ја вратија

Џесика и Адам Дејвис од САД веќе имаа четири деца, но, сепак, решија да усвојат уште едно дете, шестгодишно девојче од Уганда. Им било кажано дека малата Намата останала без своето семејство. Татко ѝ починал, а мајка ѝ не се грижела за неа, па никогаш не одела на училиште. Агенцијата што го организираше усвојувањето му рече на семејството Дејвис дека

Семејство усвои девојче од Уганда, но кога ја слушнаа нејзината животна приказна веднаш ја вратија

Семејство усвои девојче од Уганда, но кога ја слушнаа нејзината животна приказна веднаш ја вратија

Џесика и Адам Дејвис од САД веќе имаа четири деца, но, сепак, решија да усвојат уште едно дете, шестгодишно девојче од Уганда. Им било кажано дека малата Намата останала без своето семејство. Татко ѝ починал, а мајка ѝ не се грижела за неа, па никогаш не одела на училиште. Агенцијата што го организираше усвојувањето му рече на семејството Дејвис дека

Семејство усвои девојче од Уганда, но кога ја слушнаа нејзината животна приказна веднаш ја вратија

Семејство усвои девојче од Уганда, но кога ја слушнаа нејзината животна приказна веднаш ја вратија

Џесика и Адам Дејвис од САД веќе имаа четири деца, но, сепак, решија да усвојат уште едно дете, шестгодишно девојче од Уганда. Им било кажано дека малата Намата останала без своето семејство. Татко ѝ починал, а мајка ѝ не се грижела за неа, па никогаш не одела на училиште. Агенцијата што го организираше усвојувањето му рече на семејството Дејвис дека