притисни ентер »

До 12 часот 39 отсто помалку нарушувања на изборниот процес од ланските избори
До 12 часот 39 отсто помалку нарушувања на изборниот процес од ланските избори

До 12 часот 39 отсто помалку нарушувања на изборниот процес од ланските избори

Министерството за внатрешни работи досега нема регистрирано посериозни нарушувања на јавниот ред и мир во текот на гласањето, кое, генерално, се одвива мирно, без проблеми. До 12.00 часот, денеска, има за 39 проценти вкупно намалување на бројот на настани во споредба со изборите во јули 2020 година. Покрај настаните за кои претходно информираше МВР,

МВР: До 12 часот 39 отсто помалку настани за нарушување на изборниот процес споредено со ланските избори

МВР: До 12 часот 39 отсто помалку настани за нарушување на изборниот процес споредено со ланските избори

До сега Министерството за внатрешни работи нема регистрирано посериозни нарушувања на јавниот ред и мир во текот на гласањето, кое, генерално, се одвива мирно, без проблеми. До 12.00 часот, денес, има за 39% вкупно намалување на бројот на настани во споредба со изборите во јули 2020 година. Покрај настаните за кои претходно информиравме, регистрирани

МВР: До 12 часот 39 отсто помалку настани за нарушување на изборниот процес споредено со ланските избори

МВР: До 12 часот 39 отсто помалку настани за нарушување на изборниот процес споредено со ланските избори

Министерството за внатрешни работи досега нема регистрирано посериозни нарушувања на јавниот ред и мир во текот на гласањето, кое, генерално, се одвива мирно, без проблеми. До 12.00 часот, денеска, има за 39 проценти вкупно намалување на бројот на настани во споредба со изборите во јули 2020 година. Покрај настаните за кои претходно информираше МВР,

МВР: До 12 часот за 39 отсто помалку нарушувања во споредба со ланските избори

МВР: До 12 часот за 39 отсто помалку нарушувања во споредба со ланските избори

Фото: Игор Бансколиев Досега Министерството за внатрешни работи нема регистрирано посериозни нарушувања на јавниот ред и мир во текот на гласањето, кое, генерално, се одвива мирно, без проблеми. До 12 часот, денес, има за 39 отсто вкупно намалување на бројот на настани во споредба со изборите во јули минатата година. Регистрирани се следните настани:

МВР: До 12 часот 39 отсто помалку настани за нарушување на изборниот процес споредено со ланските избори

МВР: До 12 часот 39 отсто помалку настани за нарушување на изборниот процес споредено со ланските избори

До сега Министерството за внатрешни работи нема регистрирано посериозни нарушувања на јавниот ред и мир во текот на гласањето, кое, генерално, се одвива мирно, без проблеми. До 12.00 часот, денес, има за 39% вкупно намалување на бројот на настани во споредба со изборите во јули 2020 година. Покрај настаните за кои претходно информиравме, регистрирани

МВР: До 12 часот 39 отсто помалку настани за нарушување на изборниот процес споредено со ланските избори

МВР: До 12 часот 39 отсто помалку настани за нарушување на изборниот процес споредено со ланските избори

До сега Министерството за внатрешни работи нема регистрирано посериозни нарушувања на јавниот ред и мир во текот на гласањето, кое, генерално, се одвива мирно, без проблеми. До 12.00 часот, денес, има за 39% вкупно намалување на бројот на настани во споредба со изборите во јули 2020 година. Покрај настаните за кои претходно информиравме, регистрирани

МВР: До 12 часот 39 отсто помалку настани за нарушување на изборниот процес споредено со ланските избори

МВР: До 12 часот 39 отсто помалку настани за нарушување на изборниот процес споредено со ланските избори

До сега Министерството за внатрешни работи нема регистрирано посериозни нарушувања на јавниот ред и мир во текот на гласањето, кое, генерално, се одвива мирно, без проблеми. До 12.00 часот, денес, има за 39% вкупно намалување на бројот на настани во споредба со изборите во јули 2020 година. Покрај настаните за кои претходно информиравме, регистрирани

„Излези и гласај“: Повеќе случаи на агитирање на самите избирачки места, сомнежи за вршење на притисок врз гласачите

„Излези и гласај“: Повеќе случаи на агитирање на самите избирачки места, сомнежи за вршење на притисок врз гласачите

„Излези и гласај“: Повеќе случаи на агитирање на самите избирачки места, сомнежи за вршење на притисок врз гласачите На голем број избирачки места, од страна на набљудувачите на „Излези и гласај“ се забележани повеќе случаи на агитирање на самите избирачки места, а постојат и сомнежи за вршење на притисок врз гласачите. -Исто така во текот на изборниот

МВР: До 12 часот 39 отсто помалку настани за нарушување на изборниот процес

МВР: До 12 часот 39 отсто помалку настани за нарушување на изборниот процес

До 12.00 часот, денеска, има за 39 проценти вкупно намалување на бројот на настани во споредба со изборите во јули 2020 година. Покрај настаните за кои претходно информираше МВР, регистрирано е дека во 13.15 часот во СВР Тетово било пријавено оти бил нарушен јавниот ред и мир со физичка пресметка помеѓу две лица во дворот на основното училиште „Лирија"