притисни ентер »

WRC: Рели Монте Карло преку видео
WRC: Рели Монте Карло преку видео

WRC: Рели Монте Карло преку видео

Францускиот возач Себастиен Ожие дојде до победа на Монте Карло Рели, осма во неговата кариера со која го симна рекордот на неговиот сонародник Себастиен Леб кој освои седум Монте-победи во неговата рели кариера, а се изедначи со 37 години стариот рекорд на Валтер Рол за победи на Монте Карло со четири различни производители. Ова воедно е и 50-та победа

WRC: Осма победа на Монте Карло и 50-та во кариерата на Себастиен Ожие

WRC: Осма победа на Монте Карло и 50-та во кариерата на Себастиен Ожие

Францускиот возач Себастиен Ожие не можеше подобро да ја започне неговата последна сезона во Светскиот рели шампионат… Овој викенд тој дојде до победа на Монте Карло Рели, осма во неговата кариера со која го симна рекордот на неговиот сонародник Себастиен Леб кој освои седум Монте-победи во неговата рели кариера, а се изедначи со 37 години стариот