притисни ентер »

Исплатата на пензиите од 30 јануари
Исплатата на пензиите од 30 јануари

Исплатата на пензиите од 30 јануари

На предлог на Министерството за труд и социјална политика, Владата денеска ја разгледа и усвои Информацијата за исплата на пензиите за месец јануари 2023 година, која треба да овозможи пензионерите да може да располагаат со јануарските пензии преку мрежата на банкомати и во трговската мрежа од 30 јануари. -Задолжен е Фондот на пензиското и инвалидското

Исплатата на пензиите од 30 јануари

Исплатата на пензиите од 30 јануари

На предлог на Министерството за труд и социјална политика, Владата денеска ја разгледа и усвои Информацијата за исплата на пензиите за месец јануари 2023 година, која треба да овозможи пензионерите да може да располагаат со јануарските пензии преку мрежата на банкомати и во трговската мрежа од 30 јануари. -Задолжен е Фондот на пензиското и инвалидското

Пензионерите ќе добијат пензии од 30 јануари

Пензионерите ќе добијат пензии од 30 јануари

Владата денеска ја разгледа и усвои Информацијата за исплата на пензиите за месец јануари 2023 година, на предлог на Министерството за труд и социјална политика, која треба да овозможи пензионерите да може да располагаат со јануарските пензии преку мрежата на банкомати и во трговската мрежа од 30 јануари. -Задолжен е Фондот на пензиското и инвалидското

Исплатата на пензиите од 30 јануари

Исплатата на пензиите од 30 јануари

На предлог на Министерството за труд и социјална политика, Владата денеска ја разгледа и усвои Информацијата за исплата на пензиите за месец јануари 2023 година, која треба да овозможи пензионерите да може да располагаат со јануарските пензии преку мрежата на банкомати и во трговската мрежа од 30 јануари. -Задолжен е Фондот на пензиското и инвалидското

Пензионерите ќе добијат пензии од 30 јануари

Пензионерите ќе добијат пензии од 30 јануари

Владата денеска ја разгледа и усвои Информацијата за исплата на пензиите за месец јануари 2023 година, на предлог на Министерството за труд и социјална политика, која треба да овозможи пензионерите да може да располагаат со јануарските пензии преку мрежата на банкомати и во трговската мрежа од 30 јануари. -Задолжен е Фондот на пензиското и инвалидското

Исплата на пензиите од 30 јануари

Исплата на пензиите од 30 јануари

На денешната седница, на предлог на Министерството за труд и социјална политика, Владата на Република Северна Македонија ја разгледа и усвои Информацијата за исплата на пензиите за месец јануари 2023 година. Задолжен е Фондот на пензиското и инвалидското осигурување на Северна Македонија да ги достави податоците за пензиите до деловните банки најдоцна

Јануарските пензии ќе се исплаќаат од 30 јануари

Јануарските пензии ќе се исплаќаат од 30 јануари

На предлог на Министерството за труд и социјална политика, Владата денеска ја разгледа и усвои Информацијата за исплата на пензиите за месец јануари 2023 година, која треба да овозможи пензионерите да може да располагаат со јануарските пензии преку мрежата на банкомати и во трговската мрежа од 30 јануари. -Задолжен е Фондот на пензиското и инвалидското

Пензиите ќе почнат да се исплаќаат на 30 јануари

Пензиите ќе почнат да се исплаќаат на 30 јануари

На денешната седница, на предлог на Министерството за труд и социјална политика, Владата на Република Македонија ја разгледа и усвои Информацијата за исплата на пензиите за месец јануари 2023 година. На денешната седница, на предлог на Министерството за труд и социјална политика, Владата на Република Македонија ја разгледа и усвои Информацијата за

Исплатата на пензиите од 30 јануари

Исплатата на пензиите од 30 јануари

На предлог на Министерството за труд и социјална политика, Владата денеска ја разгледа и усвои Информацијата за исплата на пензиите за месец јануари 2023 година, која треба да овозможи пензионерите да може да располагаат со јануарските пензии преку мрежата на банкомати и во трговската мрежа од 30 јануари. -Задолжен е Фондот на пензиското и инвалидското