притисни ентер »

Граѓаните бараат: Петиција за ослободување од надоместоци за вода, струја и комунални такси за месец Март и Април
Граѓаните бараат: Петиција за ослободување од надоместоци за вода, струја и комунални такси за месец Март и Април

Граѓаните бараат: Петиција за ослободување од надоместоци за вода, струја и комунални такси за месец Март и Април

ИЗВОР Скопје24 | март 26, 2020 Откако излезе петиција на која се бара евтина струја во текот на целото деноноќие додека трае вонредната состојба во Македонија, сега се појави уште една во која покрај еврина струја се бара ослободување од надоместоци за вода, струја и комунални такси за месец Март и Април. „Поради кризата со пандемијата и потребата