притисни ентер »

VW T-Cros со пет ѕвездички на Euro NCAP Crash Test
VW T-Cros со пет ѕвездички на Euro NCAP Crash Test

VW T-Cros со пет ѕвездички на Euro NCAP Crash Test

Не може да биде подобар, најновиот член на семејството Volkswagen сега се закити со пет ѕвездина  реномираниот тест за безбедност Euro NCAP (European New Assessment Programme) Независни тестери го наградија новиот S UV со највисоките резултати во сегментот на мали возила во сите категории. Како резултат на тоа, овој иновативен модел на crossover ги

Пет ѕвездички за компактниот Volkswagen T-Cross на EuroNCAP

Пет ѕвездички за компактниот Volkswagen T-Cross на EuroNCAP

Новиот компактен кросовер на Volkswagen – T-Cross – освои максимални пет ѕвездички на EuroNCAP тестирањата за безбедност. VolkswagenT-Cross стандардно доаѓа со бројни системи за помош на возачот, кои претходно беа достапни само во повисоките категории на возила. Овие системи, во комбинација со исклучителната издржливост при несреќа и одличната заштита

Новиот T-Cross со пет ѕвезди на Euro NCAP

Новиот T-Cross со пет ѕвезди на Euro NCAP

Најновиот член на Volkswagen, Т-Cross постигна највисоки резултати во сегментот на мали возила на Euro NCAP Целосниот опсег на безбедноста технологија која ја поседува T- Cross сега веќе доаѓа во стандардното ниво на опременост. Системите кои придонесуваат за безбедноста на возачот и другите учесници во сообраќајот а се вклучени во овој модел се Front

Новиот T-Cross доби пет ѕвезди во Euro NCAP тестовите

Новиот T-Cross доби пет ѕвезди во Euro NCAP тестовите

Новиот T-Cross има бројни системи за помош на возачот кои доаѓаат како стандард, кои претходно беа достапни само во повисоките категории на возила. Заедно со исклучителни карактеристики при несреќата на возилото и извонредна заштита на патниците, системите ја зголемуваат безбедноста, го намалуваат ризикот од судир и ја подобруваат удобноста при возење