притисни ентер »

Најважната работа при изборот на партнер: Во Италија сексуалното искуство, во Јапонија парите, а во Европа...
Најважната работа при изборот на партнер: Во Италија сексуалното искуство, во Јапонија парите, а во Европа...

Најважната работа при изборот на партнер: Во Италија сексуалното искуство, во Јапонија парите, а во Европа...

Додека жените од Јапонија “паѓаат“ на богати партнери, Европјанките воопшто не ги интересира тоа. Што бараат жените во партнерот е прашањето кое ги фасцинира дури и истражувачите. Истражувањето било конечно завршено, а она што е најинтересно е одговорот кој е малку поразличен во однос на делот од светот во кој се наоѓате. Фирмата “Clue Ideal Partner

Најважната работа при изборот на партнер: Во Италија сексуалното искуство, во Јапонија парите, а кај Европјанките...

Најважната работа при изборот на партнер: Во Италија сексуалното искуство, во Јапонија парите, а кај Европјанките...

Додека жените од Јапонија “паѓаат“ на богати партнери, Европјанките воопшто не ги интересира тоа. Што бараат жените во партнерот е прашањето кое ги фасцинира дури и истражувачите. Истражувањето било конечно завршено, а она што е најинтересно е одговорот кој е малку поразличен во однос на делот од светот во кој се наоѓате. Фирмата “Clue Ideal Partner