притисни ентер »

2022 Yamaha Ténéré 700 Raid Prototype - потрага по синиот дијамант!
2022 Yamaha Ténéré 700 Raid Prototype - потрага по синиот дијамант!

2022 Yamaha Ténéré 700 Raid Prototype - потрага по синиот дијамант!

Можно ли е да се подобри моторот кој е ионака еден од најдобрите во среднотешката Adventure класа? Можно ли е да се подобри моторот кој е ионака еден од најдобрите во среднотешката Adventure класа? Можеби оваа класа на мотоцикли и не е баш твој фах? Препорачувам да погледнете некое од видеата на Pol Tarrés правејќи секакви пируети токму со варијанта