притисни ентер »

Дали на луѓето ќе им биде забрането да возат по 2050 година?
Дали на луѓето ќе им биде забрането да возат по 2050 година?

Дали на луѓето ќе им биде забрането да возат по 2050 година?

Напредокот во автономното возење е немилосрден, затоа возете додека можете. Тоа е привилегија во моментов. Саемската манифестација IAA Mobility кој се одржа во Минхен може да се нарече прв голем автомобилски саем во Европа по ненадејно откажаниот саем на автомобили во Женева во пролетта 2019 година, поради пандемијата со корона вирусот. Сепак, ова

Дали на луѓето ќе им биде забрането да возат по 2050 година?

Дали на луѓето ќе им биде забрането да возат по 2050 година?

Напредокот во автономното возење е немилосрден, затоа возете додека можете. Тоа е привилегија во моментов. Саемската манифестација IAA Mobility кој се одржа во Минхен може да се нарече прв голем автомобилски саем во Европа по ненадејно откажаниот саем на автомобили во Женева во пролетта 2019 година, поради пандемијата со корона вирусот. Сепак, ова

Дали на луѓето ќе им биде забрането да возат по 2050 година?

Дали на луѓето ќе им биде забрането да возат по 2050 година?

Саемската манифестација IAA Mobility кој се одржа во Минхен може да се нарече прв голем автомобилски саем во Европа по ненадејно откажаниот саем на автомобили во Женева во пролетта 2019 година, поради пандемијата со корона вирусот. Сепак, ова е само делумно точно: IAA Mobility не беше класична сцена за презентација на нови модели на автомобили (иако

Која е единствената личност на светот која законски смее да вози нерегистриран автомобил без возачка дозвола?

Која е единствената личност на светот која законски смее да вози нерегистриран автомобил без возачка дозвола?

| септември 13, 2021 Возачката дозвола е задолжителен документ за секој кој сака во животот да управува со автомобил или некое друго превозно возило со кој се докажува (или барем треба да е потврда за) способноста за возење на одредени категории возила. Но, на светот постои една единствена лично на која никој не може да и побара ниту возачка дозвола