притисни ентер »

Будимпешта на листата на препорачани дестинации за 2023 година на „Тајм“
Будимпешта на листата на препорачани дестинации за 2023 година на „Тајм“

Будимпешта на листата на препорачани дестинации за 2023 година на „Тајм“

Магазинот „Тајм“ ја вклучи Будимпешта на листата на препорачани дестинации за 2023 година објавена денеска, објави агенцијата МТИ. Неделникот наведува дека годинава главниот град на Унгарија одбележува 150 години од обединувањето на Будим, Пешта и Обуд, три поранешни населби покрај Дунав. Тој забележува дека мостот на синџирот повторно ќе се отвори

Будимпешта на листата на препорачани дестинации за 2023 година на „Тајм“

Будимпешта на листата на препорачани дестинации за 2023 година на „Тајм“

Магазинот „Тајм“ ја вклучи Будимпешта на листата на препорачани дестинации за 2023 година објавена денеска, објави агенцијата МТИ. Неделникот наведува дека годинава главниот град на Унгарија одбележува 150 години од обединувањето на Будим, Пешта и Обуд, три поранешни населби покрај Дунав. Тој забележува дека мостот на синџирот повторно ќе се отвори